Mennyi volt az a legnagyobb, tiszta (100%) alkohololban kifejezett mennyiség, amit egyetlen alkalommal megittatok?
Miből értétek el?
Nekem 700 g szintiszta alkohol, bor+konyak+gin.
Ja, 16 évesen:)
A kérdést nem értem, de amikor a legtöbbet ittam ezek voltak:
6feleshubertus
1feles piros abszint
2feles mézesfütyülős
2feles berecen (valami ilyesmi)
2dl krémlikőr
2l sör
Ez nemtom mennyi lehet xD
aminek mondjuk 12% a spiritusztartalma), meg két liter sört (mondjuk 4%-osat), akkor összesen 200 mililiter, vagyis durván 200 g pálinkát ittál, ebben van tehát 55%-os alkoholtartalom mellett 200*55/100, vagyis 110 g tiszta alkohol.
hasonlóképp a borban 500*12/100, vagyis 72 g, a sörben pedig 2000*4/100, vagyis 80 g alkohol van.
Ez eddig 110+72+80=262 g alkohol.
Eszerint Te is kiszámíthatod fogyasztásodat.
Mit jelent az egyetlen alkalom?
Ha berúgástól kijózanodásig, - leszerelés előtt 8 napig voltam kisebb, de inkább nagyobb mértékben részeg. Esélytelen összeszámolni azt az alkohol mennyiséget, (többnyire vodka, hp, bor) de az tuti, hogy ahhoz még bőven kell edzened :)
Bár ahogy nézem, igen bíztató eredményeket produkálsz! :) Csak ki ne ess a ritmusból ;)
16:06! (15:58 vagyok)
Úgy, hogy nem múlt el nyomtalanul az a 700 g. :)
5 feles 50fokos házipálinka ( haverom egy felestől kiütötte magát)
2 feles hubertus
3feles bacardi
+bor meg sör...
És nem voltam részeg!! és már mindenki kidőlt én még mindig teljesen józan voltam..:S:(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!