Mennyi volt az a legnagyobb, tiszta (100%) alkohololban kifejezett mennyiség, amit egyetlen alkalommal megittatok?
Figyelt kérdés
Miből értétek el?
Nekem 700 g szintiszta alkohol, bor+konyak+gin.
Ja, 16 évesen:)
2010. nov. 5. 15:29
11/21 anonim válasza:
Kit nézel hülyének kislány? Ha te ezt 17 évesen megittad alkoholmérgezés nélkül, akkor vagy hazudsz, vagy 1 centis kazánlemezből van a gyomorfalad, vagy született alkesz vagy! ILYEN NINCS! 16 évesen 6 deci barackpálinkától kerültem alkoholmérgezés közeli állapotba. Ha te az általad felsoroltak után józan maradtál, akkor nyugodtan ihatsz sósavat, vagy metil-alkoholt is.
12/21 anonim válasza:
hát ha hiszed ha nem így volt. ismerőseim se hitték el..de tegnap látták, és ők is annyit ittak és én megint józan voltam..arra gondoltam, hogy örököltem apukámtól, mert ő bármennyit iszik simán olyan mintha nem ivott volna..tegnap annyi volt hogy a gyomorszájam fájt egy picit(olyan volt mint mikor éhes az ember) de ennyi. ma se szédülés, se fejfájás, semmi..
14/21 anonim válasza:
a spic rumot is megiszom akár kísérő nélkül is..
15/21 anonim válasza:
de igazából örülök neki, mert látom a többieket, hogy fetrengenek, hánynak..stb..és nem lennék a helyükben..de nem mondom hogy sose rúgtam még be...mert nem így van..Egyszer két éve..de akkor nagyon..meg még egyszer abban az évben de azóta semmi..hiába iszok..:S :) de végül is nem is baj:)
16/21 anonim válasza:
Én nem tudom kiszámolni pontosan, mert nem emlékszem a pontos mennyiségre. Az biztos, hogy 6 emberre elfogyott 17 üveg pezsgő, 5 liter házi pálinka, 50-60 sör és a kocsmáros szerint még utána letoltunk összesen 43 eristoff red vodkát. De hogy ebből ki mennyit ivott az rejtély.
17/21 anonim válasza:
Akkor most az összes kapott választ oszd el legalább kettővel, akkor nagyjából valós értékeket kapsz :)
18/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, 500*12/100 tényleg nem 72, hanem csak 60g:)
Az etanolt tényleg térfogatszázalékban adják meg,egy liter szesz nincs 1 kg, csak 789 gramm, bocs, de azt irtam, hogy NAGYJÁBÓL, nem pedig hogy pontosan.
Egyébként én hiszek a 17 éves lánynak:tegnap este megittam 6 absithet,3 tequilát, meg 1 deci Havanna Club rumot, és meg se éreztem. Mindenki azt mondta, nem is látszott rajtam hogy ittam. És én is csak 16 éves és 3 hónapos vagyok. Node, gyakorlat teszi a mestert:)
2010. nov. 6. 16:36
19/21 anonim válasza:
én vagyok a 17éves lány..:D akkor nem csak én vagyok így..:D most megnyugodtam..:D
20/21 anonim válasza:
simán meglehet inni annyit. én másfél liter bor 2deci hubertusz és 80darab xanax után voltam teljesen ki és vittek be detoxba (bár nemkellett vna mert csak kialudtam magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!