Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi volt az a legnagyobb,...

Mennyi volt az a legnagyobb, tiszta (100%) alkohololban kifejezett mennyiség, amit egyetlen alkalommal megittatok?

Figyelt kérdés

Miből értétek el?

Nekem 700 g szintiszta alkohol, bor+konyak+gin.

Ja, 16 évesen:)

2010. nov. 5. 15:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Kit nézel hülyének kislány? Ha te ezt 17 évesen megittad alkoholmérgezés nélkül, akkor vagy hazudsz, vagy 1 centis kazánlemezből van a gyomorfalad, vagy született alkesz vagy! ILYEN NINCS! 16 évesen 6 deci barackpálinkától kerültem alkoholmérgezés közeli állapotba. Ha te az általad felsoroltak után józan maradtál, akkor nyugodtan ihatsz sósavat, vagy metil-alkoholt is.
2010. nov. 5. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
hát ha hiszed ha nem így volt. ismerőseim se hitték el..de tegnap látták, és ők is annyit ittak és én megint józan voltam..arra gondoltam, hogy örököltem apukámtól, mert ő bármennyit iszik simán olyan mintha nem ivott volna..tegnap annyi volt hogy a gyomorszájam fájt egy picit(olyan volt mint mikor éhes az ember) de ennyi. ma se szédülés, se fejfájás, semmi..
2010. nov. 5. 20:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Elképesztő!
2010. nov. 5. 20:21
 14/21 anonim ***** válasza:
a spic rumot is megiszom akár kísérő nélkül is..
2010. nov. 5. 20:25
 15/21 anonim ***** válasza:
de igazából örülök neki, mert látom a többieket, hogy fetrengenek, hánynak..stb..és nem lennék a helyükben..de nem mondom hogy sose rúgtam még be...mert nem így van..Egyszer két éve..de akkor nagyon..meg még egyszer abban az évben de azóta semmi..hiába iszok..:S :) de végül is nem is baj:)
2010. nov. 5. 20:28
 16/21 anonim ***** válasza:
76%
Én nem tudom kiszámolni pontosan, mert nem emlékszem a pontos mennyiségre. Az biztos, hogy 6 emberre elfogyott 17 üveg pezsgő, 5 liter házi pálinka, 50-60 sör és a kocsmáros szerint még utána letoltunk összesen 43 eristoff red vodkát. De hogy ebből ki mennyit ivott az rejtély.
2010. nov. 6. 10:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor most az összes kapott választ oszd el legalább kettővel, akkor nagyjából valós értékeket kapsz :)
2010. nov. 6. 13:53
 18/21 A kérdező kommentje:

Bocsi, 500*12/100 tényleg nem 72, hanem csak 60g:)

Az etanolt tényleg térfogatszázalékban adják meg,egy liter szesz nincs 1 kg, csak 789 gramm, bocs, de azt irtam, hogy NAGYJÁBÓL, nem pedig hogy pontosan.

Egyébként én hiszek a 17 éves lánynak:tegnap este megittam 6 absithet,3 tequilát, meg 1 deci Havanna Club rumot, és meg se éreztem. Mindenki azt mondta, nem is látszott rajtam hogy ittam. És én is csak 16 éves és 3 hónapos vagyok. Node, gyakorlat teszi a mestert:)

2010. nov. 6. 16:36
 19/21 anonim ***** válasza:
én vagyok a 17éves lány..:D akkor nem csak én vagyok így..:D most megnyugodtam..:D
2010. nov. 6. 17:38
 20/21 anonim válasza:
simán meglehet inni annyit. én másfél liter bor 2deci hubertusz és 80darab xanax után voltam teljesen ki és vittek be detoxba (bár nemkellett vna mert csak kialudtam magam)
2010. nov. 27. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!