Mennyi volt az a legnagyobb mennyiségű pia, amit megittál? Hogyan végződött a történet?
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 19:17
1/31 anonim válasza:
25 uveg sor egy ejszaka buliban, masnap kis fejfajassal keltem :)
2/31 anonim válasza:
4 vagy 5 konyak, hát a vége?? há....ás.és akkor megkönnyebbültem, de gyomorremegésem még utána is volt.
3/31 anonim válasza:
Három abshint. Lehet, hogy a három kevésnek tűnik, de nem az. Egyébként nyolcig bírom a jégert, ez azon is túltett.
4/31 anonim válasza:
5-6 deci jager de úgy, hogy egy nagy vacsora után, egész éjszaka ittam hajnalig, és nem orrba szájba egyszerre. Amúgy nő vagyok és nem szoktam inni csak néha
5/31 anonim válasza:
A rekordom, bár lányként nem vagyok rá büszke, kb. egy üveg vodka, de legalább igazi, minőségi. Másnap ipari fejfájás, és hihetetlen szomjúság. Ez egyszer fordult elő velem, rájöttem, hogy ez nekem nem jó, és manapság már egy buliban max. 2szer 3 cent töményet iszok.
6/31 anonim válasza:
6dl tequilla, előtte tudatosan készültem, betoltam egy üveg zsiros kenyeret, tehát nem lett semmi bajom tőle.
7/31 A kérdező kommentje:
Én síparadicsomban ittam a legtöbbet, pincérként. 14-15 órát dolgoztunk és egyszer sikerült 32 fehér fröccsöt legurdítani!
2009. máj. 3. 20:25
8/31 anonim válasza:
Kb. másfél óra alatt egy liter sherry-t ittam meg. Hát még 3 nap múlva is rosszul voltam. Azóta nem tudok ránézni sem a sherry-re.
10/31 anonim válasza:
7 liter fehér... de ilyen te*cos car... szóval komolyabb bajom nem lett tőle bár sok mindenre nem emlékszem az estéből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!