Mitől habzik a must ilyen nagyon?
Figyelt kérdés
kettő napja lett szüretelve, még ki sincs préselve, de már nagyon habzik. A hordó félig van, de éjszakára sem lehet ott hagyni, mert annyi hab képződik, hogy kifut.2011. okt. 3. 19:58
1/2 anonim válasza:
Azért mert forrásnak indult spontán
2/2 anonim válasza:
Ha annyira gáz, tegyél bele habzásgátlót, ezt olyan helyeken lehet kapni, ahol pálinkafőzőket meg hozzá való kellékeket árulnak (weben). Mi a cseresznyecefrével jártunk így, sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!