0.5L kannástól mennyire leszek gátlástalan?
Figyelt kérdés
Vagy "ilyen értelemben" meg sem érzem? Nem oldódnak fel a gátlásaim? Egy kicsit se?2011. okt. 2. 16:16
2/10 anonim válasza:
100%-ig!
Ott fogsz fo.sni, ahol épp rád jön, nem fogsz elérni a WC-re.
3/10 A kérdező kommentje:
Majd nem egyszerre iszom meg.. de a gátlást oldja? (22 fokos házi szőlőbor, mégse kannás..)
2011. okt. 2. 16:29
4/10 anonim válasza:
hát az attól függ mennyire bírod az alkoholt. de 0.5l kannástól biztos nem fogsz hányni max jó kedved lesz(vagy hát honnan tudjam rád hogy hat az alkohol vagy mennyire bírod mer van aki sírni kezd tőle :D) igyál 1-2l inkább és akkor biztosan gátlástalanabb leszel :D
5/10 anonim válasza:
22 fokos bor?????? Hát ez újdonság! Küldjél kostolót, de azonnal. Bort elég nehéz 14 alkoholszázalék fölé vinni, azt is csak irányított erjesztéssel lehet megtenni. Fél liter csak attól függ, hogy mennyire vagy hozzászokva a piához. Nekem meg se kottyan, de egy szűz gyomorba...
6/10 anonim válasza:
Fél litertől én még jól sem érzem magam. De emberfüggő, ne nagyon egyél előtte, azt mondják akkor jobban hat.
7/10 A kérdező kommentje:
2 hete ittam utoljára.. van amikor bírom, van amikor nem.
2011. okt. 2. 18:08
8/10 anonim válasza:
Fél litertől semennyire, én általában másfél liter körül kezdek becsípni :)
9/10 anonim válasza:
Úgy bírom ezt a sok kamu alkeszt, hogy ő nekik fél liter vodka, meg 15 doboz sör kell a jókedvhez...
10/10 anonim válasza:
Nem kamuzok (francnak tenném egy anonim oldalon) és nem is örülök neki hogy nem tudok berúgni kevesebb mennyiségtől. Pláne mikor egyedül iszom kellemetlen (társaságban azért van elég általában), egyszer csak elfogy az ital én meg mintha málnaszörpöt ittam volna végig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!