Mitől leszek jó spicces?
bármilyen alkoholtartalmú italtól, de csak mértékkel
szerintem a spiccesség kulcsa ez, legalábbis nálam :)
Én a Jégerre szavazok, mert kevés a mennyisége, így nem hánysz tőle, viszont hatásos.
Az ízét sokan nem szeretik.
A likőrök viszont, (mivel amatőr vagy) alattomosak.
A jéger valóban jó, de vigyázz, hogy ne keverd, főleg ne sörrel. Nagy mennyiség esetén könnyen előfordulhat, hogy meglátogat Vuk. Tapasztalat :)
Amúgy szerintem próbálkozz először sörrel. Nem túl magas az alkoholtartalma, ezért egyszerűen ki tudod tapasztalni, hogy mekkora mennyiség elfogyasztása után kerülsz spicces állapotba.
Tényleg mindegy, csak ahogy mondták, vigyázz minden cukros itallal (még az ouzo-val is), mert a cukortól lassan, "utólag" ütnek be.
Ha nem tudod mennyit igyál, akkor a 2. ital után tarts 20-30 perces szüneteket, és hagyd abba, mikor jól érzed magad.
Szerintem a jó bor az ami igazán feldobja az embert!Akár tisztán ,akár hígítva valamivel.
A titok valóban az, hogy ha elérted a kívánt hatást,lassítsd a fogyasztást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!