Holnap lesz a szülinapom,15 éves leszek, baj ha iszom Martinit?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni, milyen berúgni... :D2010. jan. 29. 21:50
1/21 A kérdező kommentje:
ja és lány vagyok..
2010. jan. 29. 21:51
2/21 anonim válasza:
Legyen veled egy jó barátnö aki józan marad és vigyázz rád.Sose lehet tudni.Boldog szülinapot!
3/21 anonim válasza:
Most majd jönnek az álszent válaszok,hogy igymegugy ezek a mai fiatalok bla bla,pedig mindenki kirpobálta már legalább 1* miylen berugni. És nemcsak a mai fiatalok.
Úgyhogy jó bulizást! De azért ha szédelegsz ne igyál többet mert róka lesz a vége,és hányásban nem jó bulizni:)
Boldog születésnapot
4/21 anonim válasza:
Egészségedre!:D:P Mehetek Énis?:) Boldog Szülinapot!
5/21 anonim válasza:
Egészségedre és Isten éltessen!!Igyál nyugodtan,csak mindig tudd,hogy melyik az utolsó pohár,hogy nő maradj,és ne egy mocskos részeg kúrva.
6/21 anonim válasza:
Elősször is, szégyen, ha valaha bárki lerészegedik. Intelligens ember ismeri a határokat. Nőként, pontosabban 15 éves gyermekként.... sajnálom ezt a világot.
7/21 anonim válasza:
Előre is Boldog Szülinapot, nekem meg képzeld ma van!!!!
Sok Boldog Szülit nekem is.Ihattunk volna együtt :o)
28/L
8/21 anonim válasza:
Hogy megmondtam hogy jönnek a károgók:-D Igyál egyet helyettem is !Isten éltessen
9/21 anonim válasza:
Na, mondhatom szépen biztatjátok. Könyörgöm, 15 éves! Nem most kellene elkezdeni alkoholizálni. Szerintem ez nagyon-nagyon gáz... :S
10/21 anonim válasza:
igyál,de nem kell berúgni..csak kóstold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!