Mennyi italtól leszek olyan állapotban mint én? (Lent)
Meg soha nem voltam részeg, ez volt az első alkalom. :D 2 barnasört ittam meg, majd kb. fél pohár vöröset, egy sima sört, 2 Bacardi colát, és meg egy kis sört a végén, de mind beosztva hajnali 3-ig este 10-től. Mindenre emlékszem, de rendesen dölöngéltem már a végén. Nem hánytam meg semmi hányingerem sem volt.
Meg az az érdekes hogy tudtam kontrollálni hogy mennyit igyak, amikor éreztem hogy megy el a hatása, akkor még. Ti is így vagytok, vagy ti isztok amennyi belefér, és egy ponton túl már nem tudtok mit tenni? :D 17/F
4 üveg sör, 2 üveg bor, fél liter whisky tisztán jéggel
Kb. ennyitől leszek az általad leírt állapotban
Teljesen koki az alábbiaktól leszek:
Rekord 24 óra alatt folyamatos ivás (ne csináld utánam): 2 üveg vodka, 3 üveg bor, 11 sör, fél liter diólikőr, 2 pohár Bacardi 151 (ez 75%-os, iszonyat durva) és egy kis ház szilva (pár feles) Persze kétszer hánytam az alat a 24 óra alatt, de hát istenem.
Az is hozzátartozik, hogy akkoriban eléggé "edzésben" voltam. (régi szép idők)
Továbbá az első hányás után 1 óra szünetet tartottam és utána bőségesen kajáltam plusz megettem egy fél kiló kenyeret. Addig nem feküdtem le, még nem hánytam másodszorra is, a biztonság kedvéért.
fél liter pálesz, de keverve : törköly, ágyas, fütyülős (bár ez annyira nem erős)
mióta ez megtörtént nem ittam töményet (ez lassan egy éve)
én 2 üveg bortól is gally vagyok, mert nem szoktam inni - már :D
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!