Melyik italtól lehet gyorsan berúgni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 20:39
1/10 anonim válasza:
Én 1 dl pezsgőtől totál káros lettem. Egyébként abszolút antialkoholista vagyok.
3/10 anonim válasza:
jaja házi, bár én 2x3dl boroskólától is berugok
6/10 Bretso válasza:
Nálam a keverés vált be annó, tehát ne egyből sokat (bár persze arra is volt példa), hanem sokból keveset. Bár ma már nem pártolom az effajta viselkedést.
7/10 anonim válasza:
Az én 70%-os eperpálinkám brutális, üt mint az ipari áram. XD
8/10 anonim válasza:
ha olcson akarod meguszni ...
1űveg fehér olcso kannás :D
hamar megvan a hatása :D
9/10 anonim válasza:
megkóstolnám azt az eperpáleszt, durva lehet:D
ittam már egyszer, de az nem volt 70 fokos, és tleg egyből a fejembe szállt, 2 után már szédelegtem:D míg egy körtéből kell 4-5 is hogy emgérezzem
10/10 anonim válasza:
Hát, én a sör+vodka kombóra esküszöm, multkor vagy 10 pohárral megittam belőle, + még hozzá csaptam valami 2 "dekás) olcsó reál vodkát töményen, azt leöblítettem 2 üveg sörrel, és máris kiteleportáltam a fogarasi úton lévő tescohoz, és arra ébredtem hogy éppen egy 6-os csomag sörrel állok a pénztár előtt:D szval NE vegyél rólam példát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!