Mik azok az italpárosítások amiket jobba ha kerülök? (hányatós, fosatós) És mik azok az ital kombinációk amitől gyorsan be lehet rúgni? És melyik boltban a legolcsóbbak a piák?
Ne tessék szőlőlevet inni cappuccinoval. Ez fontos, mert másnap fosás lesz!
Töményeket lehet keverni nyugodtan. Ha utána rosszul leszel, az nem a keveréstől van, hanem szemetet tetszett inni.
Gyorsan be lehet rúgni szerintem a Sör+Unicum kombótól, de bármilyen sör+rövid illetve fröccs+rövid kombináció is megteszi.
Ha olcsó piát akarsz venni, akkor attól függ, hogy mit szeretnél.
Ha sört, akkor jó a SPAR (esetleg Match, de inkább SPAR) is, de a Lidl -ben töményből is van néhány olcsóbb, legjobb viszont szerintem a Tesco -val jársz.(nem minden esetben, de általában ez a helyzet)
En a kokteloktol leszek rosszul mindig. De peldaul tiszta palinkabol sarga foldig iszom magam a reszegsegen kivul (dulongeles, szeles vigyor) semmi bajom es masnap tutti nincs dogles. A koktelokbol eleg egy pohar barmilyen cucc, egy oran belul visszajon. Pezsgot rummal szoktam keverni, de a pezsgobol a bubit mindig kikeverem, h ne bufogtessen meg.
Amugy elotte keruld a zsiros kajakat, peldaul vajas kenyer... mert a zsir megfogja az alkoholt a gyomorban es nem rugsz be tole. Ha ehgyomorra iszol egy felest tutti mindjart megerzed. Illetve hasznalj szivoszalat.
mindegy mit iszol, ha a masnapossagot el akarod kerulni, igyal annyi pohar vizet, ahany felest megiszol.
Bort meg a sört ne keverd.
Jó pia: Házibor!
kb 600forintért kapsz két litert amitől garantáltan be lehet rúgni, és másnapos sem leszel tőle max kicsit fáradt Másnap lehet rá inni megint:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!