A szőlőt ha ledarálják bornak, először még tele van gondolom vitaminnal. De meddig marad meg benne?
Figyelt kérdés
Must állapotában meg murci állapotában is vitamindús? Gondolom a bor már egyáltalán nem tartalmaz vitamint.?2011. szept. 26. 21:22
1/2 anonim válasza:
A szőlpnek nagyon kevés a vitamintartalma, és hova tűnne el amúgy?
2/2 anonim válasza:
A bor is tele van jótékony hatású vegyületekkel, nem csak vitaminnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!