Ha a béres cseppet c-vitaminnal kell szedni, akkor hogyan tegyem? Mivel a béres cseppet napi többször is kell inni, akkor a c-vitamint is annyiszor vegyem be?
mert úgy hallottam h c vitaminból egy két szem elég egy nap?
köszi
Igen, annyiszor vedd be a c -vitamint ahányszor beveszed a bérescseppet, vagyis napi 3szor. A c vitamin segíti a béres cseppben lévő nyomelemek felszívódását. Azt a fontos információ tudnod kell, hogy c vitaminból gyakorlatilag bármennyit szedhetsz (valaki naponta 2000 mg-ot szed) nem lesz tőle bajod. Egyes kutatások már azt is megcáfolták hogy veseköve lesz tőle az embernek, ha nagyon nagy mennyiségbe szedi. Úgy tudom a béres csepphez 50 mg-os C-vitamin kapható,abból ha napi 3mat beveszel az 150 mg, még az is nagyon kevésnek mondható, hiszen az ilyen vitaminoknak csak egy része szívódik fel a szervezetben.
Én egyébként napi 500mg C-vitamint szedek már több mint egy éve. Remélem segítettem.
Rengeteg féle gyártótól és rengeteg féle kiszerelésben lehet kapni c- vitamint. Egy szem lehet 50mg-ostól 2000mgosig is.
Természetesen rá van írva a dobozára mindegyiknek, hogy hány mg-os. Ha az van rá írva pl, hogy 500mg, az azt jelenti, hogy 1 szem 500mg-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!