Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vitaminnal támogassam...

Milyen vitaminnal támogassam a kisfiam immunrendszerét?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdjük az ovit, és eléggé beteges a kicsikém ,sokszor volt vírusos torokgyulladásunk meg egyszer mandulagyulladásnuk is.

És elkezdtem adni neki bérescseppet napi 2x5 cseppet + c vitamint!

Mi a véleményetek erről??

Köszönöm előre is

2011. aug. 10. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:

A Bérescsepp annyit ér, mint minden más szintetikus szutyok. Ezzel az erővel akár a WC-be is dobálhatnád közvetlenül a pénzt, bár a placebo hatás segíthet. A C vitamin hasznos lehet, ha csak nem az is Béres.

A helyedben inkább természetes vitamint adnék neki. Olyat, ami valódi növényből készül. Sok ilyen márka van a piacon.

2011. aug. 10. 17:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor felsorolnál pár természetes cuccot???
2011. aug. 10. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a vitakolánt adtam a kislányomnak.
2011. aug. 10. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk anno a Vitacolant ajánlotta a gyerekorvos. Szerintem őt kérdezd meg.
2011. aug. 10. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon tudom ajánlani a Broncho Vaxom kúrát. Kicsit drága (4-5 ezer Ft), De az utolsó fillérig megéri. Évente csak 2x kell megcsinálni, és használ. Kicsi fiam nagyon beteges volt, főleg fülgyulladása volt nagy sűrűn. (2-3 hetente) Bárhogy védtük, óvtuk, mindig beteg lett. Aztán az orvosunk ajánlotta, és csodát tett. 2-3 évig rendszeresen megcsináltuk az évi 2 kúrát, és azóta alig beteg. A kissebb megfázásokon kivül nincs is baja.
2011. aug. 11. 01:15
 6/7 anonim ***** válasza:

17:59 Szivesen (első vagyok)

Magam a Nutrilite termékeket eszem, vannak kiváló gyermekvitaminjai is. Annyiban különbözik a többi természetes vitamingyártótól, hogy

- nem növényi kivonatot gyártanak, hanem a növényekből kivonják a vizet és a cellulózt, így magát a növényt esszük meg.

- a teljes termelési és gyártási folyamatot saját kézben tartják, saját öko-földjeiken termelnek, és azt helyben dolgozzák föl. Nem kell tartani az alapanyagok szennyezettségétől.

- gyógyszertisztaságú készítmények. A kész termékekre elvégeztetik a GMP minőségellenőrzést. Ez gyógyszerekre kötelező, de vitaminokra nem, és semelyik másik vitamingyártó nem teszi. Ha ez a teszt bármi gondot találna, le kéne állniuk a forgalmazással.

- az áraik is barátiak. Gyermek C-vitamin: 55-70 ft.

Ezenkívül bármely bioboltba bemész, vagy kapcsolatba lépsz egy hálózati marketing céggel, a legkülönbözőbb természetes alapú vitaminkészítményeket fogják ajánlani. Én csak a Nutrilite-ot ismerem.

2011. aug. 11. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon is jó a Béres csepp. Én a két éves fiamnak adom pár hónapja. Sokat segített, végre hízott valamennyit, nem gyulladt be az ínye fogzáskor, nem gyullad be a szeme egy kis szélfújástól, mint eddig. Nála bevált.
2011. aug. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!