Milyen vitaminnal támogassam a kisfiam immunrendszerét?
Szeptemberben kezdjük az ovit, és eléggé beteges a kicsikém ,sokszor volt vírusos torokgyulladásunk meg egyszer mandulagyulladásnuk is.
És elkezdtem adni neki bérescseppet napi 2x5 cseppet + c vitamint!
Mi a véleményetek erről??
Köszönöm előre is
A Bérescsepp annyit ér, mint minden más szintetikus szutyok. Ezzel az erővel akár a WC-be is dobálhatnád közvetlenül a pénzt, bár a placebo hatás segíthet. A C vitamin hasznos lehet, ha csak nem az is Béres.
A helyedben inkább természetes vitamint adnék neki. Olyat, ami valódi növényből készül. Sok ilyen márka van a piacon.
17:59 Szivesen (első vagyok)
Magam a Nutrilite termékeket eszem, vannak kiváló gyermekvitaminjai is. Annyiban különbözik a többi természetes vitamingyártótól, hogy
- nem növényi kivonatot gyártanak, hanem a növényekből kivonják a vizet és a cellulózt, így magát a növényt esszük meg.
- a teljes termelési és gyártási folyamatot saját kézben tartják, saját öko-földjeiken termelnek, és azt helyben dolgozzák föl. Nem kell tartani az alapanyagok szennyezettségétől.
- gyógyszertisztaságú készítmények. A kész termékekre elvégeztetik a GMP minőségellenőrzést. Ez gyógyszerekre kötelező, de vitaminokra nem, és semelyik másik vitamingyártó nem teszi. Ha ez a teszt bármi gondot találna, le kéne állniuk a forgalmazással.
- az áraik is barátiak. Gyermek C-vitamin: 55-70 ft.
Ezenkívül bármely bioboltba bemész, vagy kapcsolatba lépsz egy hálózati marketing céggel, a legkülönbözőbb természetes alapú vitaminkészítményeket fogják ajánlani. Én csak a Nutrilite-ot ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!