Volna valakinek ötlete, hogy a tortakrémbe a "lisztespancsot" hogyan keverjem tökéletesen simára és csomómentesre a vajjal? Talán a cukrászok ledarálják vagy összemixelik. A gyors válaszokért hálás vagyok!
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 17:55
1/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy először a "lisztes pancsot" vagy pudingot csinálom meg, amíg ez hűl -többször meg kell kavargatni, hogy már itt ne maradjon csomós- addig kikeverem - mixerrel a vajas pancsot. Ha a puding tökéletesen kihűlt, akkor a kettőt össze, és mixerrel selyemfényűre kavarom. Nekem ennyi, és ez vált be.
Próbáld meg, hátha...
2/3 anonim válasza:
Ez a lisztes föttkrém?Mert a lisztes pancsot nem ismerem,google sem.
3/3 anonim válasza:
de még a pék-cukrászok sem ismernek ilyen szót. Sós pancs az van a pékségekben.
Ha csomó mentesre keverted a pudingot, akkor a vajjal is szépen össze lehet vegyíteni, habverőgép nagy segítség ebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!