Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Volna valakinek ötlete, hogy...

Volna valakinek ötlete, hogy a tortakrémbe a "lisztespancsot" hogyan keverjem tökéletesen simára és csomómentesre a vajjal? Talán a cukrászok ledarálják vagy összemixelik. A gyors válaszokért hálás vagyok!

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy szoktam, hogy először a "lisztes pancsot" vagy pudingot csinálom meg, amíg ez hűl -többször meg kell kavargatni, hogy már itt ne maradjon csomós- addig kikeverem - mixerrel a vajas pancsot. Ha a puding tökéletesen kihűlt, akkor a kettőt össze, és mixerrel selyemfényűre kavarom. Nekem ennyi, és ez vált be.

Próbáld meg, hátha...

2010. aug. 14. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Ez a lisztes föttkrém?Mert a lisztes pancsot nem ismerem,google sem.
2010. aug. 14. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

de még a pék-cukrászok sem ismernek ilyen szót. Sós pancs az van a pékségekben.

Ha csomó mentesre keverted a pudingot, akkor a vajjal is szépen össze lehet vegyíteni, habverőgép nagy segítség ebben.

2010. aug. 14. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!