Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Másnaposság, na de ilyen durván?

Másnaposság, na de ilyen durván?

Figyelt kérdés

Sziasztok,tegnap volt életem első ivós bulija,megünnepeltük hogy jól teljesítettem a vizsgámon. Nem szoktam inni,max 1-2 sört,így aztán tegnap elég rendesen beütött az amit megittunk de hányás nem volt.

Ma reggel annyira rosszul voltam hogy elképzelni se lehet,még a víz sem maradt meg bennem,mindent kihánytam. Aztán végül egy kis szilárd kaja rendbe hozott,de még mindig gyenge vagyok.

A kérdésem az lenne,hogy szerintetek ez csak sima másnaposság,vagy valami gond van a gyomrommal? Egyszer volt ilyen "mindenkihányok" típusú esetem,de akkor az volt a gond hogy túl sokféle kaját ettem.

Köszönöm szépen előre a válaszokat :)

2011. jún. 19. 13:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony csak a másnap. Én ilyenkor 1 üveg Schweppes bitter lemonnal a hónom alatt közlekedek egész nap :)
2011. jún. 19. 14:26
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Ne legyetek már puhányak! Kutyaharapást szőrivel! (bár aki igazán kemény, az kutyaharapást kutyaharapással!!!)
2011. jún. 19. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
ásvájnyviz
2011. jún. 19. 14:42
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ :) Szerencsére rendesek voltak a szüleim,nem szidtak le és még helyre is hoztak :D Ezentúl meg csak okosan iszom :)
2011. jún. 19. 14:58
 15/17 anonim válasza:
Víz, citromos fanta, húsleves. Persze nem ebben a sorrendben :>
2011. jún. 19. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb ilyen estéd lesz, a köv. praktikák vannak másnaposság ellen:

- lefekvés előtt aszpirin

- minden alkohol után 1 pohár víz (az alkohol dehidratáltságot okoz, ezzel a módszerrel ez megelőzhető) - bár a wc-t sokszor fogod látogatni, a a hólyagod nem bírja

2011. jún. 19. 16:20
 17/17 anonim válasza:
igyál tejet vagy citromos vizet...nekem mindig beválik:)
2011. jún. 19. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!