Sziasztok,tegnap volt életem első ivós bulija,megünnepeltük hogy jól teljesítettem a vizsgámon. Nem szoktam inni,max 1-2 sört,így aztán tegnap elég rendesen beütött az amit megittunk de hányás nem volt.
Ma reggel annyira rosszul voltam hogy elképzelni se lehet,még a víz sem maradt meg bennem,mindent kihánytam. Aztán végül egy kis szilárd kaja rendbe hozott,de még mindig gyenge vagyok.
A kérdésem az lenne,hogy szerintetek ez csak sima másnaposság,vagy valami gond van a gyomrommal? Egyszer volt ilyen "mindenkihányok" típusú esetem,de akkor az volt a gond hogy túl sokféle kaját ettem.
CSak simán másnapos vagy ne aggódj. Igyál vizet meg 100%os narancslevet, nekem ezek segítettek anno, mikor egy nagyon durva éjszakám volt.
2011. jún. 19. 14:09
2/17 anonim válasza:
Szia. Semmi probléma nincs holnapra jól leszel. Csak sima másnaposság. Egyél, igyál, pihenjél, elmúlik.
2011. jún. 19. 14:10
3/17 anonim válasza:
Sima másnaposság. SOk szénsavasvíz ami nekem segít és kaja kis adagokban.
2011. jún. 19. 14:12
4/17 anonim válasza:
Most én is kissé másnapos vagyok, de szerencsére én nem hánytam ki semmit. Ez csak sima másnaposság nyugi, pihenj, igyál sokat, egyél egy keveset amennyit bírsz és nemsokára jobban leszel. Azt hiszem én most le is pihenek. Jobbulást neked :D
2011. jún. 19. 14:14
5/17 anonim válasza:
Igen, csak az idő segít és az, hogy ha már sikerül enni, úgy, hogy benned is marad. Nálam néha kevés alkoholtól is (néha soktól sincs semmi bajom) olyan másnaposságom van, hogy délutánig még a vizet is kihányom. Borzasztó rossz.
2011. jún. 19. 14:17
6/17 anonim válasza:
Ah eltudom képzelni milyen sz'r volt reggel.Mikor én másnapos vagyok annyira szenvedek,a halálomat várom:)Jobbulást,ez csak egy sima kis másnaposság,van aki kevésbé bírja
2011. jún. 19. 14:18
7/17 anonim válasza:
tyűazannya:D szerintem ez csak másnap...legközelebb ne keverj semmit! :) én egyszer voltam másnapos úgy igazán, édeslötty+whiskey, meg se éreztem, mennyi az annyi... azóta csak tisztán, max kétfélét! :)
2011. jún. 19. 14:22
8/17 anonim válasza:
A szensavas viz nagyon jot tesz.Esetleg akar cola is.
2011. jún. 19. 14:23
9/17 anonim válasza:
Csoda dolog az alkohol. :)
A másnaposság a legrosszabb az egészben, amit leírsz az nem tűnik többnek ennél.
Ha szerzel egy kis "gyakorlatot" a másnaposság kezelésében, rá fogsz jönni mi segít rajtad. A vizet én sem bírom meginni másnap, csak a szobahőmérsékletű kólát.
2011. jún. 19. 14:24
10/17 anonim válasza:
Aki éjjel legény,nappal is legyen az!:D
Egyébként meg csak simán másnapos vagy,én is voltam már így,mindent kihánytam,ittam 1 korty vizet,az i kijött,el se jutottam a wc-ig,és a halálomat kívántam,nagyon rossz volt.De volt már "enyhébb" is,akkor csak forgott velem a világ,meg iszonyatosan hányingerem volt,és melegem.Majd túl leszel rajta:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!