Most ez a másnaposság? Vagy beteg lettem? Alul info, bocsi kicsit sok lett :S L18
Általában ha buliba megyek, nekem annyira sohasem árt meg a pia. Másnap pedig sohasem érzem magam rosszul. Voltak alkalmak amikor 4 feles házi pálinkát is levágtam, vörös-boros kólával, martinival, meg sörrel. Ezek után én nem éreztem semmi részegséget, és másnap sem semmi fájdalmakat.
Nos tegnap, megkóstoltam egy pálinkát, nem is egy feles volt, inkább amolyan "belenyalunk, megízleljük'. Elég magas fokszáma volt, és talán az volt életemben a legmagasabb.
Közvetlen megivása után olyan érzés volt a torkomban, mint amikor tüszős a mandulám. ( Gondolom azért, mert hogy így érezzem jól az ízt, egy picit tartottam is a számban., tehát ez a torokfájás ez miatt lehet?)
Aznap este felébredtem, izzadtam, nem tudtam aludni, rázott a hideg, fájt a fejem. Szó szerint végigszenvedtem az éjszakát.
Másnap pedig 12kor ha kitudtam kelni az ágyból, úgy, hogy persze az ég világon semmit sem aludtam. Izületi fájdalmaim, nem éreztem jól magam a bőrömben, fejfájás, szédülés, hidegrázás,és erős torokfájásom volt.
Mivel az az 1 kis korty nem is nagyon volt fejemben, hogy attól lehet, úgy voltam vele, hogy megfáztam ( folyt az orrom, stb.) Sok teát ittam,most pedig olvastam neten, hogy a másnaposságra nagyon nem jó a tea. Meg hogy rossz hatással van rá.
Most akkor ez másnaposság? Vagy megbetegedtem? Ilyet alkohol fogyasztás után még nem is éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!