Van még rajtam kívül olyan, akinek már a pálinka szagától is hányingere van?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 21:04
11/19 anonim válasza:
Én még szeretem is, de mindig így kezdek hozzáállni egy újhoz. Sajnos nagyon sok van, amiből fél kortytól már rosszul vagy, nem részeg. Pálinkánál jobban piát nem lehet elbaxni.
12/19 anonim válasza:
A nyolcadik feles után már a kilencediktol haányigerem van :)
13/19 anonim válasza:
Nem vagyok nő és nekem is borsódzik a hátam tőle, de nem csak a pálinkától, hanem bármilyen töménytől.
14/19 anonim válasza:
Ahogy öregszel,annál jobban megkedveled:)
15/19 anonim válasza:
05-26 22:18
3-5000 / liter áron kiváló pálinkákat lehet venni termelőktől!
A sörtől, a bortól, és sok más italtól borzongok de az finom pálinkák, amiket ittam simán lecsúsztak!
A pálinkának egyébként a szaga a legfinomabb.
16/19 anonim válasza:
A kocsmatöltelék a csapostól kér 10 felest. Sorba rakja a pulton, majd az elsőt és az utolsót kiönti.
Miért? Kérdi a csapos.
-Az elsőtől megborzongok, az utolsótól hányni szoktam.
17/19 anonim válasza:
Nekem már attól hányingerem van, ha rágondolok.
Amúgy meg minden tömény piát utálok!!!!!Egyszerűen rosszul vagyok tőle!!!!!Ki lehet kergetni vele a világból!!!!Fújjjj!!!!!
Bort, ha jó szeretem, de csak a vöröset,de a kedvencem a sör!
Bár nem tudok túl sokat meginni ezekből (szerencsémre!!!!!)
18/19 anonim válasza:
Már most is hányingerem van....
19/19 anonim válasza:
nekemis hányingerem van tőle.....megse tudnám inni fujjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!