Mit csináljak hogy ne érezze az anyukám hogy sokat ittam?
Figyelt kérdés
Tegnap, ittam 2 üveg bort és ahhogy hazaértem egyből mindta hogy milyen alkohol szagom van, és leültetett hogy miket ittam meg stb. Én meg aztmodtam hogy csak a haverom söréből 2 kortyot ittam , és ráadásul már nem is enged a haverjaimmal sehova emiatt. 15/F2011. máj. 1. 16:40
11/19 anonim válasza:
2 üveget teljesen egyedül ittál meg?? Én is kamuztam régen ilyeneket, csak enyém hihető volt. Most, hogy bevallom mindig őszintén, hogy mikor ittam és mennyit, azóta sokkal kevésbé bíznak bennem és fojton arra gyanakodnak, hogy ittam. Pl. elmegyek sétálni egy régi ismerősömmel és mikor hazajövök rögtön, hogy mennyit ittam, látják rajtam, hogy ittam stb... Ennyit az őszinteségről.
12/19 anonim válasza:
ajánlom a rágót és a mentolos cukorkát.
13/19 anonim válasza:
15 évesen még nemnagyon kéne iszogatnod se.
ÉS anyád ugyis látja a szemeden, hogy ittál....az mindig látja, hidd el....
14/19 anonim válasza:
talán nem kéne innod, és akkor nincs mit észrevenni.ez még nem jutott az eszedbe???egy pici alkohol belefér, de 2 üveg????normális vagy?már bocsi
15/19 anonim válasza:
Ha a kérdésedet jól értem, arra vagy kíváncsi, hogy LEGKÖZELEBB MIT TEGYÉL, hogy anyukád ne érezze meg?
Hát közlöm veled, hogy te már ennél hülyébb nem leszel, elértél a csúcsra, nem kell tenned semmit!
16/19 anonim válasza:
Nem értem imért nem elég egy sör, meg egy szál cigi mellé, nézd, én 15 vagyok, pár hónapja ittam amennyit nem szégyeltem ,de aztán rájöttem hogy marhaság, és csak az egész életem elcsezsem vele, plusz semmi jó nincsen abban hogy nem tudsz magadról. Most ott tartok hogy pénteken megiszunk egy sört max, meg elszívunk egy két szál cigarettát és kész. Hja, és hozzá tenném, nézhetsz ki vagy 12nek, vagy vagy 120 cm magam, biztosan emgvetettétek egy csavargóval a piát, és most kemény fiúnak akartok látszani a lányok előtt(akik egyébként röhögnek az ilyen fiúkon).
17/19 A kérdező kommentje:
Előző tr aztán rohadtbokos vagy csak kár hogy174 cm vagyok..-,-
2011. máj. 4. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!