Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » HULALA meddig birja ki hutes...

HULALA meddig birja ki hutes nelkul? Van ra lehetoseg hogy anyukam kihozza nekem kulfoldre repulovel? Nem romlik meg?

Figyelt kérdés
Reggeltol delutanig nem lenne hutoben es utana 4 nap mulva hasznalnam fel tortahoz.
2011. aug. 21. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A Hulala habtejszínt kibontás előtt nem kell hűtve tárolni, hiszen emlékeim szerint a boltokban se a hűtőben tárolják (ha tévednék, akkor bocs).
2011. aug. 21. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
A boltban sem hűtőben tárolják, csak simán a polcon.
2011. aug. 21. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Megfelelő húmérsékleten tárolva korlátlan ideig...

Egyrészt mert légmentesen zárt.

MÁSRÉSZT NÖVÉNYI ZSÍR ALAPÚ! AZAZ KÖZE SINCS A TEJHEZ!

2011. aug. 21. 17:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Oh, tenyleg? Ugy emlekeztem amikor otthon lattam a tesco polcain mintha a tej kornyeken hutott pulton lett volna de ha tobben is allitjatok hogy ez nem igy van akkor az jo! Nagyon koszonom!
2011. aug. 21. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy olvastam szinte, hogy "hulla" :D
2011. aug. 21. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, jól emlékszel, a tejek mellett van - a tartós tejek mellett a polcon :) nem kell hűteni - én otthon is csak felhasználás előtt egy nappal teszem be a hűtőbe
2011. aug. 22. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!