Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha rontgen leletet kernek...

Ha rontgen leletet kernek orvostol, ami 3 eve volt, balesetbol, kulfoldre ki kuldene az orvos?

Figyelt kérdés
kotelessege vajon?vagy ki se adnak rontgen felvetelt?meddig orzik?koszi
2011. szept. 22. 07:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Pénzért kaphatsz másolatot, amit te feladhatsz postán.

Ha jól emlékszem egy pár hónapos röntgenfelvételt kértem ki 13xx Ft-ért. Ebből 3százvalahány forint volt a cd, mert hogy cd-n adták ki.

2011. szept. 22. 13:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Külföldről vagy itthonról kéred?

Szerintem pl. telefonon nem lehet leletet kérni, valahogy igazolnod kell a személyazonosságod. Kérdezd meg, levélben megoldható-e ez valahogy. Kiadnia egyébként kötelességük (nekem eddig mindig a készüléskor a kezembe nyomták, nem tudom, másolatot őriznek-e ha pl. aláírattak veled anno egy papírt, hogy átvetted...). Elküldeni szerintem nem muszáj neki, de hátha rendes és utánvéttel elküldi...

2011. szept. 26. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:
kulfoldrol kernem.
2011. szept. 26. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Keresd ki a kórház/rendelő telszámát és érdeklődd meg tőlük, hátha javasolnak valamilyen megoldást. Ha elzárkóznak, valszeg legjobb lenne, ha van itthon valaki ismerősöd, akit írásban felhatalmazol és a kikérésben/postázásban segítene - vagy jobb híján futárszolgálat.
2011. szept. 27. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!