Mit csináljak hogy ne érezze az anyukám hogy sokat ittam?
"Mit csináljak hogy ne érezze az anyukám hogy sokat ittam?"
Talán ne igyál.Vagy ha már annyira menő akarsz lenni akkor ne annyit.Anyukád helyében ott pofoztalak volna meg + még azért is amiért hülyének nézel.Csak megtudja anyukád különböztetni a bort a sörtől...és a 2 kortyot a 2 üvegtől felnőtt ember módjára.Te dolgod amúgy,ne kérj itt tanácsot.Old meg ahogy tudod.A többség oltani fog,hogy ilyen hamar 15 éves léttedre a borral foglalkozol.Még kisfiú vagy-.- Nem hiszem el,hogy a korosztályom ilyen mulya.Inkább foglalkozz a tanulással...bár mondhatom (írhatom) én neked,majd pont azzal fogsz...na mindegy.
Szerintem ne oltsatok.
Inkabb bor mint Absinthe.
En is 15 vok es joval tobbet iszok (termeszetesen csak is penteken)
Legalabb kibulizza az egesz hetes sz*past.
Bazeg... en soha nem birtam 1 uveg bornal tobbet, pedig 9 eve "iszok"... 2 uveg utan nem tehetsz semmit. Erezni fogjak.
Egyébként megmondom miért nem érdemes fiatalon sokat inni. A normális alkohol drága dolog, ezért neked kizárólag sz*rra van pénzed. Egy normális bor 1500/üveg körül KEZDŐDIK, egy normális tömény fajtától függően 3-6 ezer között. A többi undormány, amit berúgásra találtak ki. A világon senkise inná meg őket, ha a szesz nem volna tudatmódosító. Ha emiatt iszod, akkor sutyerák kis drogos vagy, mert az etanol drog. Legális, de ettől még drog.
Sehogy nem fogod tudni kimagyarázni, hidd el, látszik rajtad a dolog. Ha inni elég nagy vagy, bevallani is nem? Amíg a szülők pénze és engedélye kell, addig még kicsi vagy hozzá, hidd el.
Jah és igen, hogyne, egy 15évest ér annyi stressz és sz*pás, hogy hetente be kelljen rúgnia. Csak aztán majd ne csodálkozzatok, hogy beteges 140 centis görcsök maradtok nulla aggyal.
Én is voltam fiatal. Naplózd el a hazatérést, hátha addig elalszik anyuka. És a lehetőség adott:van időd meginni még további 0,75-öst.
Ha nem iszol is, akkor is rád fogja, hogy igen, ha már egyszer megbuktál!
Ezek már csak ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!