Baj hogy 15 évesen hónaponta megiszok fél liter sört mert megkivánom?
"Ha megkívánja a sört, alkoholista. Pont."
A nagy büdös lófaaszt! Attól még nem alkesz valaki, ha néha megkívánja. Attól lesz alkoholista, ha hiányzik a szesz, ha nem bírja ki nélküle. Ezek szerint én is egy piás zülledék lennék, mert hébe-hóba megkívánok egy üveg sört vagy fél whiskeyt? Ne hülyítsd már a többi válaszolót!
Szerintem az elso ironizalt.
Amugy meg b*szki hogy merulhet fel egyaltalan h ha havonta megiszol fel litert,az karso ,karositja az agysejteket :S ... ha naponta meginnal fel litert az se lenne gáz.
Úúúúúristen!
Kit érdekel, hogy te nem kívánod meg soha? Biztos azért, mert még életedben nem ittál meg 1 sört sem, te begyepesedett kis senki.. Vááá de sík buta vagy te !
21:39 sajnos nem ironizált, különben nem bizonygatta volna utána még egy csomó kommentben az igazát.
Definíció szerint akkor én nem csak alkohol-, de kávé- csokoládé-, szex-, számítógép- és internetfüggő is vagyok, többek között. Sőt úgy általában étel és vízfüggő. Emberfüggő is, mert találkozni is szeretek, nem csak egyedül ülni légüres térben.
A havonta egy sör nem probléma, és nem is lesz az.
58% tipikus csőlátású buta ember vagy, ha te így meg úgy csinálsz x dolgot, akkor az úgy van és sehogy máshogy nem lehet!
Én egy évben három szülinapi bulin + szilveszterkor iszom (1-2 pohárral, az ünnep kedvéért), az év maradék 361 napján teljesen absztinens vagyok. Nehogy már beadd nekem, hogy csak mert már ittam életemben, alkoholista vagyok.
Tudod, ha lenne önkritikád, már rájöttél volna, hogy ha igazad lenne, ennyien nem lennének ellened a véleményükkel... Vagy már rájöttél, hogy hüly.e voltál, csak nem mersz engedni az ötvenhatból, vagy még mindoig nem vágod, mekkora képtelen baromságokat beszélsz, ezesetben azt javaslom, kérdezz meg erről a tévhitedről egy orvost. Tanulni sosem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!