Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Baj hogy 15 évesen hónaponta...

Baj hogy 15 évesen hónaponta megiszok fél liter sört mert megkivánom?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy megkivánja a szervezetem. Ma is mecs után annyira jól eset. Ez nagyon kárositja az agysejteket? ( Nem vagyok alkoholista utálok minden italt csak a sör)
2011. ápr. 8. 20:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki megkívánja a kávét, igen az koffeinfüggő. Lehet kivétel, ha valaki az íze miatt szereti és a vágya kielégül a koffeinmentes kávé ízétől is. Ilyenkor ugyanis nem koffeinfüggő, hanem a kávé ízét kedveli. (Ez is függőség valahol)

Nem csak drogoktól lehet függni, hanem gyakorlatilag bármilyen szokástól. Akár egy hangulattól is. Vagy egy embertől. Ez is függőség.

2011. ápr. 8. 21:08
 12/32 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó/első, te nem enyhén vagy lelkileg beteg ember.
2011. ápr. 8. 21:11
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

Miért is?

Heves ellenállás magyarázat nélkül... Gratulálok, bár még kötekvésnek is kevés volt, a vitához meg végleg semmi köze.

2011. ápr. 8. 21:14
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem érzem károsnak az a kicsi sört amit iszok ami jól esik csupán az izéért iszom.Hatása nem érdekel.A múlt hónapban forrócsoki mániám volt 1 nap nem vettem másnap már nem is kivántam. Sör nélkül is nyugodtan alszok.
2011. ápr. 8. 21:15
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem is mondtam, hogy különösebben ártalmas lenne, bár használni se használ. Függőség. Ezt mondtam.
2011. ápr. 8. 21:16
 16/32 anonim válasza:
A közeljövőben nem fog ártani, azonban néhány tíz év múlva fog bekövetkezni az agysejtpusztulás.
2011. ápr. 8. 21:20
 17/32 Phoney ***** válasza:
60%

Oké, akkor nyugtasson meg, hogy a részedről felvetett -- gyakorlatilag csak filozófiai jelentőségű -- függőséget NEM nevezzük alkoholizmusnak, mert az egy jól körülhatárolható szenvedélybetegség (kérdezz erről orvosokat), aminek semmi köze az elméletedhez.

A te elméleted szerint ha eszek egy eperfagyit és másfél év után eszembe jut, hogy dejó lenne, akkor függő vagyok, akkor is, ha fél perc múlva elfelejtem. Hiszen a lényeg, hogy megkívántam, nem?:P

2011. ápr. 8. 21:21
 18/32 anonim ***** válasza:
63%

20:54

"Ha megkívánja a sört, alkoholista"

Ez mkkora vakbaromság, életemben nem hallottam ekkora süketséget. Érted te, mit írsz?

Kérdező: havi egy dobozos sör belefér. Még a vesédnek is jót tesz ilyen mennyiségben.

2011. ápr. 8. 21:23
 19/32 anonim válasza:
52%

Álljatok már le a vitával!! Oké, nem függő - örüljön az egyik oldal. Igen, lehet belőle függő is - örüljön a másik oldal. ÁLLJATOK MÁR LE AZ ISTEN SZERELMÉRE!!!

Kérdező: Csak akaraterő kérdése. Amíg tudod hol a határ nem vagy függő. De ha már azt érzed, hogy bármit iszol, szomjas maradsz, és csak a sör használ, az már a függőség egyik jele. Unokabátyám így kezdte. Masszív alkoholista lett belőle.

2011. ápr. 8. 21:25
 20/32 anonim ***** válasza:
Csak akaraterő kérdése = Ne igyál soha, vagy már úgy is mind1
2011. ápr. 8. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!