Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyszer...

Miért van az, hogy egyszer csak nagyon megkívánom az édességet? Ha ma még mozgok, akkor is hízni fogok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy befagyiztam+bekekszeztem..A reggeli meg az ebéd még úgy, ahogy elment.Reggelire ettem egy szelet rozskenyeret, 3 szelet csirkemellsonkát, uborkát, paradicsomot, egy almát és egy narancsot.Ebédre ettem 15 dkg csirkét céklával+egy nagyon kevés főtt krumplival(már ezt is elrontottam) meg egy almát és 10 dkg málnát.Aztán eltelt 2 óra, és hihetetlenül megkívántam az édességet..Ettem 2 tölcséres fagyit(200 kcal egy db.) és kb. 8 db. győri édes kekszet.Ma már nem eszek vacsorára semmit, és még mozgok 1,5 órát.Ma mozogtam 20 percet, de az kevés volt.Ettől most le fog állni a fogyás, vagy ha mozgok, akkor kiegyenlítem az édesség evést, vagy hiába mozgok, nem érek el vele semmit?Amúgy mindig így van velem.Egész héten normálisan táplálkozok(nem koplalok), nem eszek sokat, nem eszek édességet+heti 3x-4x mozgok, aztán jön a hétvége, és vasárnap mindig megkívánok valamilyen édességet.Nem bírom teljesen kiiktatni az étrendemből.Azt tudom, hogy így nem fogok gyorsan fogyni, de nem is az a célom, hogy gyorsan fogyjak le, hanem nyárig szeretnék 3-4 kg-ot fogyni, de ha így folytatom, hogy minden vasárnap édességet eszek, nem biztos, hogy lefogyok.Mit csináljak, hogy elkerüljem ezt a hétvégi édességevést?
2011. febr. 27. 13:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és holnap rozskenyér helyett főtt tojást fogok reggelizni, és kevesebb szénhidrátot eszek, de gyümölcs- és zöldségnapot nem szeretnék tartani, mert nem lesz erőm edzeni.
2011. febr. 27. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a diétád is szar. És a legegyszerűbb, ha nem zabálsz félre.

Amúgy, ha lenne egy normális diétád, akkor beleférnének un. csaló napok, de ez így osztani vagy szorozni nem fog... mert szarra nem lehet kártyavárat építeni, és ez az étrend szar.

2011. febr. 27. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Na figyelj. Nem az ebédre evett krumplival van elrontva a dolog, tejóég. Jó minőségű ch-ra szükséged van... különben stresszes leszel, fájni fog a fejed, csökken a koncentrációképességed. Nem úgy fogsz lefogyni, hogy totál minimalizálod a ch-t. Reggel igen is azzal kell kezdeni a napot, tehát most rögtön felejtsd el a csak tojást eszem reggelire dolgot. Rozskenyér marad, pont. Mára pedig azt felejted el, hogy nem vacsorázol! Igen is kell, csak egyszerűen ne valami nehéz ételt egyél, egy pohár joghurtot minimum egyél meg, de a tojás vacsorára valóbb lenne. Ettől nem fogsz hízni, a fehérjére szüksége van az izmaidnak. A plusz edzés rendben, nem mondom, hogy mindent lemozogsz vele, amit bevittél pluszba, de a lényeg, hogy valamennyit igen. Egyébként azt tudod csinálni, hogy nem tartasz otthon édességet, ha nem tudod megállni, hogy csak egy fagyit eszel meg és kész. Ha nem tőled függ, szüleiddel élsz, akkor velük kell tisztáznod, hogy ne vegyenek, ha ők akarnak enni, vegyenek annyit amit épp megesznek, így lehetőséged se lesz enni. Egyébként minden héten megeszem egy szelet csokit, s nem sanyargatom magam emiatt. Tudom, hogy belefér az életvitelemben, fogyok is. Ha nem ésszel csinálod, akkor meg úgy is mindegy, hogy bezabálsz-e mindenfélét, vagy sem. Plusz tipp: ha nagyon megkívánod az édességet, akkor kezdj el edzeni. Jól kifárasztod magad, eszedbe jut édesség, aztán meg az fog, hogy nem azért izzadtam az előbb ennyit, hogy elrontsam :). Nekem egyébként ez vált be, akármi van itthon, arra gondolok, hogy güriztem egy csomót nem rontom el fánkkal vagy akármi mással :). Bocs, ha kicsit néhol nyers voltam, csak meg akartam értetni a dolgot.
2011. febr. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!