Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Baj hogy 15 évesen hónaponta...

Baj hogy 15 évesen hónaponta megiszok fél liter sört mert megkivánom?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy megkivánja a szervezetem. Ma is mecs után annyira jól eset. Ez nagyon kárositja az agysejteket? ( Nem vagyok alkoholista utálok minden italt csak a sör)
2011. ápr. 8. 20:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha rendszerességről van szó (pl hogy havonta megiszol, vagy évente, stb) az már alkoholizmus(függőség)
2011. ápr. 8. 20:45
 2/32 anonim ***** válasza:
92%
Havonta, évente nem számít rendszerességnek meg alkoholizmusnak, ne mondj már ilyen csacskaságokat.
2011. ápr. 8. 20:49
 3/32 Phoney ***** válasza:
87%

Az első baromságot ír, ennyi erővel kávé- vagy kakaófüggő vagy, ha havonta egyszer megkívánod...gratulálok:D (Igen, mindkettő pszichoaktív és függőséget okozhat.)

Elítélem a gyerekrészegedést, de havi 1 sört 15 évesen nyugodtan igyál meg. Ha több lesz, akkor lehet idegeskedni:P

2011. ápr. 8. 20:50
 4/32 anonim ***** válasza:
88%

Első: akkor rengeteg alkoholista van ám a világban.. Szilveszterkor mennyien koccintanak - és elvégre minden évben van szilveszter, szóval évente isznak. Ez már szerinted alkoholizmus ! :) Jót nevettem rajtad

Az az alkoholizmus, amikor egy ember a pia nélkül már nem tudja ellátni a napi teendőit.

Havi 1 sör még nem alkoholizmus. Napi 1 már igen.

5/32 anonim ***** válasza:
87%

Egészséges, aki mást állít az sznob.

Heti fél liter se lenne sok.

napi fél láda a sok.

6/32 anonim ***** válasza:
11%

Első vagyok.

Nem értettétek meg a lényeget. Nem attól lesz valaki alkoholista, hogy egy bizonyos határnál gyakrabban fogyaszt italt! Ha megkívánja a sört, alkoholista. Pont. Azok az emberek, akik alkoholistának néznek ki(lepukkantak), már 10-en 20-on éve alkoholisták, és amíg fizikailag nem látszott meg rajtuk senki sem gondolta őket annak. De azok voltak. Ők is havi 1 sörrel kezdték!

2011. ápr. 8. 20:54
 7/32 anonim ***** válasza:
69%
első te alkoholista vagy hogy így tudod? inkább ne irkálj tovább ide mert még jobban lepontoznak, amúgy is okos enged, szamár szenved (mondjuk itt te vagy kissé a szamár)
2011. ápr. 8. 21:02
 8/32 anonim válasza:
100%
Na ezt jól megmondtad.Még nagyobb csíra vagy így van.
2011. ápr. 8. 21:04
 9/32 Phoney ***** válasza:
72%

Gondolkodj már. Ha valaki megkívánja a kávét, koffeinfüggő? Nem? Miért nem?:D

Döntsd már el, hogy már most alkoholista, vagy csak majd az lesz. Alkoholizmusról nem beszélünk addig, amíg tünetek nélkül abba tudja hagyni. Sok ember van, aki napi 2 itallal sem alkoholista! Miért? Mert ha abbahagyja, akkor sem remeg, nem hallucinál, nem lesznek rohamai, sőt jobban van, mint mikor még ivott! Én is hagytam már abba fél év után tünetek nélkül. Ennyi erővel minden betegség amit rendszeresen csinálunk, hiszen néha megkívánjuk.

Dehát kár vitatkozni, nagyon jól tudjuk, "alkoholista" mindig az, aki

1) többet iszik, mint mi

2) annyit iszik mint mi, csak utáljuk:P

2011. ápr. 8. 21:04
 10/32 anonim ***** válasza:
87%
"Alkoholista az a személy, aki nem képes ellenőrizni a saját alkohol fogyasztását. Ebből kifolyólag problémája van a családban, a munkahelyen és saját magával."
2011. ápr. 8. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!