Milyen másnaposság űző praktikák vannak?
Figyelt kérdés
2007. máj. 29. 12:49
11/17 anonim válasza:
A paradicsomlé is nagyon hasznos, illetve lehet kapni másnaposság elleni tabletát is már nagyobb bevásárló központokban általában a pénztár környékén.
12/17 anonim válasza:
1 ampulla CALCIMUSK elkeverve kis teába, vízbe. Nekem ez mindig jó :)
13/17 anonim válasza:
Nekem a jó sok víz vált be, mert az alkohol vizet von el a szervezettől, ezért fáj a fej, és ezt a mennyiséget kell pótolni.
14/17 anonim válasza:
Én 2 deci meleg cukros teával inditok amibe belefacsarok 2 citromot ez hejre szokta vágni a gyomrom utána meg jöhet minden ami lefér.
15/17 anonim válasza:
Ha másnapos vagy igyál rá egy kicsit. Ha nem jön be igyál még rá többet, vagy megint berúgsz, vagy nem:D:D De ha mégis berúgsz másnap újra próbálkozhatsz!!!!!
16/17 anonim válasza:
igyál vizet, egy cike picike sóval
17/17 anonim válasza:
húsleves, könnyű második, káposztás ételek, ásványvíz-gyümölcslé. Rövid séta. És ne igyál annyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!