Higyan szerezzek piát anélkül hogy a szüleim rájönnének?
Figyelt kérdés
2 barátnőmmel szeretnénk egy kicsit inni mit ajánlotokdec. 30. 18:23
1/9 anonim válasza:
Dohánybolt előtt megkértek valakit vegyen nektek egykét tüskét cserébe adtok még neki egy cigirevalót.
2/9 anonim válasza:
Első ötlete is talaló vagy megkértek egy fiatal, de nyilván nagykorú srácot aki szívesen megveszi nektek egy mosolyért cserébe...
3/9 anonim válasza:
Keressetek valaki olyan ismerőst, aki elmúlt 18, és megbíztok bennük.
5/9 anonim válasza:
Csak van egy 18+ ismerősötök, aki megveszi nektek. Csak meg ne lássanak a szüleitek piásan.
7/9 anonim válasza:
Vodkát, fantával.
Ennél bár olcsóbb a bor+kóla, de legalább a vodka töménységét nézve szerintem nem itatja magát, tapasztalatlan társaságban.
Kort sem írtál, tehát kicsi kortyokból is lehet ám nagy meglepetés, szóval odafigyelni.
8/9 anonim válasza:
Inkább kérd meg a szüleidet ha jó fejek adnak némi alkoholt.
9/9 anonim válasza:
Kérjetek egy idős bácsitól, nekem egy idős bácsi ismerősöm mindig vett piát a szüleim tudta nélkül. Szilveszterkor is mindig az ő piájátol lettem csatak részeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!