Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tv elrontás lehetséges anélkül...

Tv elrontás lehetséges anélkül,hogy rájönnének? Olvasd el a leírást

Figyelt kérdés

Szóval egy extra garis tvről van szó. Kb 4 éves a készülék. 5 éves garit kötöttem rá. Több tenyérnyi fehér folt van a kijelzőn és telefonba azt mondta az ürge,hogy ezzel nem foglalkoznak. Több 10 ezer forintot fizettem az extra gariért és ezt kapom? Benne van a garijába , hogyha elromlik megjavíthatatlanul akkor cserélik vagy vissza adják az árát.

Tudom nem lenne szép dolog,de tőlük sem szép,hogy fizetek valamiért és semmibe veszik. 55ös Sony tvről van szó.

2023. jan. 6. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek elrontani? Már elromlott. Csak le akart rázni a fickó, ne hagyd magad. Fenyegesd meg a fogyasztóvédelemmel, vagy akármivel.
2023. jan. 6. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom a fogyasztóvédelmi hivatalt. Már ügyfélkapun elektronikusan is tehetsz panaszt. Aztán megszorongatják őket!
2023. jan. 6. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rizikós egy dolog, ha rájönnek, ugrik a TV-d garancia, lehet megfenyegetnek, hogy feljelentenek!
2023. jan. 6. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

#3 lótúrót!

Én 10.000 ft kárpótlást kaptam, miután feljelentést tettem

2023. jan. 6. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
a fehér foltok azok a háttérvilágitás difuzorának a leesése lesz, az biztos, hogy garanciális probléma. Ugyhogy tényleg közöld, hogy fogyasztóvédelem.
2023. jan. 6. 20:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Egyébként mediamarkt gold garancia. Ami ezt takarja

- úgy mint váratlan, előre nem látható, hirtelen külső behatás következtében fellépő sérülés, törés, megsemmisülés,

- továbbá rendeltetésszerű, gondos használat mellett bekövetkezett hirtelen véletlenszerű folyadék károk okozta működésképtelenség.

2023. jan. 6. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Simán csomagold be, és küld vissza hogy garanciális problémás...
2023. jan. 6. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

6. Az ilyen plusz pénzért plusz évekre vásárolt garanciák nem gyártói garanciák, hanem biztosítások. Ott csak azt fogják fizetni, ami az apróbetűs szövegben le van írva.

Amúgy rosszul nézted, hogy mit takar a Gold garancia. Az is vonatkozik rá, ami a Silvernél fel van sorolva csak a Goldnál még pluszban hozzájön, amit írtál.

"Silver:díjmentes javítás(ok), vagy (gazdaságtalan javítás esetén) a meghibásodott termék cseréjének formájában,

a gyári jótállás (garancia) lejártát követően,

a vonatkozó biztosítási feltételek szerint,

belső hibára visszavezethető meghibásodások esetére."

[link]

Ha úgy érzed, hogy ezekbe a feltételekbe belefér a hibád, akkor ne hagyd magad elhajtani.

2023. jan. 6. 20:55
 9/9 Salx Narval ***** válasza:
100%
Mi az, hogy ezzel nem foglalkoznak? Ne hagyd magad, a készülék garanciális megjavíttatása jogos igényed. Engem annyira tud bosszantani amikor fűt-fát ígérnek a pénzünkért utána pedig megpróbálnak kitáncolni a vállalt kötelezettségeik alól. Ez egyértelműen a készülék belső hibájából adódó probléma amire ők garanciát vállaltak a gyári garancia lejárta után is. Az viszont nagyon rossz ötlet, hogy szándékosan még ennél is jobban tönkretedd, nem ez a megoldás.
2023. jan. 7. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!