Szerintetek eltörtem? :l 15L
anyának a laptopján gépeztem és egyszer ahogy lenyomtam az M betűt, akkor sztem letört valami a billentyű alatt, vagy nem tom, ...valami még ott tartja a billenytűt, de közbe meg ha lenyomom, hintázik ott a billentyűzeten...próbáltam visszanyomni , de nem nagyon mert félek hogy jobban el rontom :c . Anya azóta még nem gépezett, de félek ha fog, akk észre veszi és akk leordítja a fejem :l ..mert ő nagyon mérges tud lenni és órákat kiabál ha vmi elromlik itthon...
Írjatok valami bíztatót, vagy nem tom, de nagyon félek h elrontottam...bocsi ha hülyeséget irtam, de nem értek az ilyenekhez :c
De amúgy feltűnő? Lehet érezni, hogy másabb? Ha lenyomod, működik még?
Anyukád mennyire ért a műszaki dolgokhoz, mert ha igen, elmondhatnád neki. Vagy valakinek a családban, akinek van érzéke ilyesmihez. Ő megpróbálhatná kipattintani, megnézni. Szerintem te nem nyúlj hozzá, mert lehet letörik az a kis pöcök, ami tartja.
anya semennyire se ért az ilyenekhez, sőt még én jobban értek ezekhez mint ő.
igen lehet látni, hogy nem úgy van ott mint a többi, mert alul egy kicsit fentebb áll mint felül...
igen érzékeli még a gombot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!