Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi értelme a sörnek?

Mi értelme a sörnek?

Figyelt kérdés

Én is ittam már sört, de semmi értelmét nem találtam. Rossz ízű és drága. Ha keveset iszok akkor bealszok tőle, ha sokat iszok akkor meg fáj a fejem, rosszul vagyok tőle, stb..

Nem értem, hogy sokan miért szeretik annyira.

szept. 8. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

10

Biztos van olyan étel amit nem tudsz megenni.Akkor sem ha körülötted 100 ember jóízűen falatozza azt.Ez ugyanaz.Van aki odavan mondjuk a pacalpörköltért.Mást meg a világból ki lehet kergetni vele.

A sör nem neked való.Ennyi.

szept. 8. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#10 mert mi szeretjük az ízét, finom, ennyi. Mit kell ezzen magyarázni?

Mit szeretnek annyian egy italban/ételben kérdések teljesen értelmetlenek, mert mindenkinek más ízlik, valaki szereti a keserű ízét a sörnek, valaki nem. Nem kell ezt túl ragozni.

szept. 8. 14:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A sörnek az az értelme, ami minden más italnak, van, aki szerint jó ízü és szereti inni.

Ezzel a logikával kérdezhetnéd az üdítöket, energiaitalokat, borokat, kávékat, teákat is - mindegyik egyeseknek ízlik, másoknak nem, az meg, hogy drága vagy sem, csak egyéni preferencia kérdése.

Ha TE nem szereted, NEM kötelezö sem venni, sem inni, egyszerüen hagyd ki az életedböl és idd azt, amit szeretsz

szept. 8. 14:53
 14/19 MolotovPunk ***** válasza:
50%
Nem igazi férfi az, aki nem szereti a 🍺t! Legjobb ital egy jó hideg minőségi sör! Egyébként bugyuta a kérdésed.
szept. 8. 15:27
 15/19 anonim válasza:
100%

Én biztos vagyok benne, hogy van benne egy nagy adag társadalmi nyomás is a sör istenítésének, én sem értettem sosem. Főleg még mielőtt nem ittam, úgy be volt sztárolva aztán én is emlékszem, hogy mikor először kipróbáltam nem értettem.

Vannak szituációk amikor tök jó, pl. egy sütögetésnél kifejezetten kívánom meleg után kaja mellé, de amúgy tényleg nincs benne semmi izgalmas az ég világon. Olcsó ital, kis alkoholtartalommal így adagolható. Kb. ennyi.

szept. 8. 16:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ennek a kérdésnek az értelméről kéne gondolkodnod. Mi értelme egy ételnek, italnak... A sörnél akkor is el tudnék képzelni rosszabbat, ha utálnám. Ráadásul tudtommal az egyik legnépszerűbb ital a világon valahol a tea mellett, mégis mi értelme szerinted? Mindenről ezt gondolod, ami Neked (így nagybetűvel...) nem ízlik?
szept. 8. 19:11
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Mindenképpen sok...Egészségedre!Isten-Isten!
szept. 8. 20:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme a sörnek? Az hogy valaki ezt megkérdezze. - Én egyébként szeretem a sört.
szept. 9. 08:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hideg, kesernyés, frissítő. Ha jó íze lenne az alkoholmentesnek, innám azt. Szeretem, ennyi.
szept. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!