Mi értelme a sörnek?
Én is ittam már sört, de semmi értelmét nem találtam. Rossz ízű és drága. Ha keveset iszok akkor bealszok tőle, ha sokat iszok akkor meg fáj a fejem, rosszul vagyok tőle, stb..
Nem értem, hogy sokan miért szeretik annyira.
Mi értelme a whisky-nek? Engem émelyít és drága.
Mi értelme a toniknak? Egy xar keserű lötty.
Folytathatnám órákig, de nem érek rá.
Ízlésekről nem érdemes vitatkozni.
Hidd el, ha gyártják, méghozzá igen nagy mennyiségben, sokan vannak, akik szeretik. Nem te vagy a célközönsége, ennyi.
Köszönöm a válaszokat, bár a kérdésem, hogy mi értelme, miért szeretik annyian annyira a sört, sajnos megválaszolatlanul maradt, de azért kösz.
Amúgy némelyik választ támadó jellegűnek érzem, pedig nem vagyok pesszimista, csak kiváncsi természet vagyok. Próbálok rájönni, hogy mi a jó a sörben, ennyi.
És vannak személyes tapasztalataim, több féle márkát és típust kostoltam, de nekem egyik sem ízlett. Volt amelyiket ki kellet köpnöm, nem bírtam lenyelni, annyira rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!