A Kevert likőr megalkotása mögött mi állhatott, mi értelme volt vegyíteni a rum és császárkörte aromákat?
az aromás olcsó piák termékválasztékának bővítése.
Vannak/voltak akik ezt az édeskés löttyöt szeretik/szerették.
Na meg a kevert házipálinkák is ihlethették a kitalálóját.
Hát mondjuk az, hogy ez a két kommersz ital külön undorítóbb volt, mint együtt. Mi állhatott a Donald Kacsás vagy a Turbo rágó megalkotása mögött, amikor különböző szintetikus gyümölcsízeket kevertek össze? Hát ugyanez, hogy kijött egy jellegzetes íz, ami valahogy finomabb volt, mint a kiindulú ízek.
Egyébként nem hiszem, hogy a kevert süteménybe készült volna, ez konkrétan olyan koncepció, ami egy szar gejl likőrt ihatóbbá tett.
Kicsit olyasmi, mint amikor korábban a Bénédictine likőrt brandyvel mixelték 1:1-ben, bár az eredetileg se volt rossz, csak nagyon édes.
Egyszer mondta valaki hogy a zelleres burgonyakrém leves is egy nagykonyhán véletlenül sikerült.Rossz zacdkót öntöttek a főző üstbe de elterjedt.
Talán így képzelem el a kevertet is,egy véletlen folytán összeöntötték és bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!