Mit gondolsz a repoharas szórakozóhelyekről? Mi értelme otthon gyűjtögetned a poharakat, mit csinálsz vele?
Figyelt kérdés
Kezdünk túlzásba esni, úgy érzem...2022. okt. 22. 21:47
1/8 anonim válasza:
Izé, nem járok ilyen helyekre, de ez nem úgy van, hogy visszaveszik a poharat a végén? Az lenne szerintem a lényege, hogy ha három kört iszol ugyanabból, akkor ne három poharat kapj hozzá, hanem csak egyet használj el.
2/8 A kérdező kommentje:
IGen, de az emberek gyűjtik, szeretik hazavinni, és otthon... áll a szekrényben? :D
2022. okt. 22. 22:13
3/8 anonim válasza:
Sokan újrahasználják vagy visszaviszik. Ráadásul szelektiven gyujtheot. Mindez nem mondhato el arrol ha rengeteg egyszer hasznalatosat hasznalnal el.
Nekem egyebkent ezek a kedvenc poharaim. Fel liter, belefer sok viz, nem csak ket deci es nem is torik
4/8 anonim válasza:
külföldön élek és itt meg papir poharat adnak mindenhez. vagy üveg pohár van.
5/8 anonim válasza:
Ha jól néz ki hazaviszem,és egy csomószor iszok belőle.
6/8 anonim válasza:
Engem az idegesít, hogy nem adják vissza a végén a pénzt. Van már itthon csomó kis érmém, persze mikor kéne soha egyik sincs nálam, vagy pont nem az a fajta ami az adott helyre jó. Ezért néha már én is inkább elhozom a poharat. Különösebb szükségem nincs rá, de b.sszák meg, nem kell több érme sem. Az lenne az igazán környezetbarát, hogy ha kéred, akkor szépen visszaadnák a pénzt. Régebben ezt sok helyen így is csinálták.
7/8 anonim válasza:
Én lehuzok minden helyet, ahol nem adják vissza a pohár árát a végén.
Minek vegyek egy poharat amire semmi szükségem?
Legközelebb simán viszek otthonról valami uvegpoharat, és abba fogom kérni a piámat, aztán nezhetnek, hogy nem huzhatnak le 400Ft-al...
8/8 anonim válasza:
500 Ft a cuprevolution pohár, aminek a gyártási költsége kb 50 Ft, ha hozzátesszük a logisztika költségét akkor legyen 100 Ft, 400 Ft hasznot tesznek zsebre vele, ami megoszlik az adott vendéglátóhely és a franchise tulajdonos között. Igazi lehúzás ez és mivel pénzre nem váltják vissza ezért a környezetet ugyanúgy szennyezzük vele, mivel egy jelentős részük nem kerül újra feldolgozásra, vagy újra felhasználásra és a szokványos műanyag pohárhoz képest sokkal vastagabb anyagból van, egy revocup kb 5 hagyományos műanyagpohárból jönne ki. Egy buli alkalmából 5 sört kell meginnod hagyományos pohárból, hogy annyi műanyagot használj el mint egy repohárral. Ha lenne környezetvéelem köteleznék a pénzre való visszaváltásra a repohár rendszereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!