Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi értelme van a borszaküzlete...

Mi értelme van a borszaküzleteknek?

Figyelt kérdés
Ugyanazok a borok vannak mint a boltokban, csak sokkal drágábban. A választék sem nagyobb pl. Egy hiper Tescohoz képest
2021. szept. 26. 10:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem vagy borszaküzletben nem voltál, vagy Tescoban, mert még véletlen sem ugyanazok vannak.
2021. szept. 26. 10:58
 2/18 A kérdező kommentje:
De voltam
2021. szept. 26. 10:59
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Pedig az elsőnek igaza van. Ha voltál mindkettőben, és nem láttál különbséget, akkor egyáltalán nem értesz hozzá, már bocsánat. A borszaküzletben nyilván nagyobb a választék, vannak különlegességek, és eleve magasabb minőségű a kínálat, mint egy hipermarket italrészlegén. A célközönség is más.
2021. szept. 26. 11:30
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan már #1, teljesen igaza van a kérdezőnek, az összes borszaküzlet tele van 400 forintos kannás borokkal, a tesco meg 30ezres borkülönlegességeket tart, természetesen megfelelő hőmérsékleten…..

Ja nem

2021. szept. 26. 11:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
a nagyáruházban nem minőségi borokat adnak, hanem tömegtermékeket. és a dolgozók nem tudnak tanácsot adni, nem értenek a borhoz. szerintem némelyikük azt sem tudja, hogy egy-egy borvidék merre található. a szaküzlet meg a borra szakosodott.
2021. szept. 26. 11:37
 6/18 A kérdező kommentje:
Mert milyen tanácsot tudnak adni egy szaküzletben? Példát írjátok már
2021. szept. 26. 11:39
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
Pl hogy egy adott ételhez melyik borvidék mely borának mely évjárata passzol leginkább
2021. szept. 26. 11:42
 8/18 A kérdező kommentje:
Neten kikeresni 1 perc melyik ételhez melyik bor való
2021. szept. 26. 11:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint nem érted, amit írtam a 7. válaszomban. :) Épp ez a hozzáadott érték, hogy melyik pincészet melyik évjárata milyen. Ez kicsit több annál, hogy "halhoz fehéret".
2021. szept. 26. 12:12
 10/18 anonim ***** válasza:
91%

Borszaküzletbe az megy szerintem vásárolni,aki pl ajándékba megvenné olyannak, akiről tudja,hogy értékeli,de választani nem tud,mert nem ért hozzá.

Ugyanez a szitu,ha mondjuk vendéget vársz vagy vendégségbe mész és szeretnél egy igazán kajához vagy desszerthez illő bort,de elkél a segítség.

Kicsit olyan úri huncutság ez. Legfőképp,mert az átlag magyar ember még a 2000ft-ot is soknak találja egy palack borért.

Nem azért,mert ne lenne rá igénye,de sokminden más van előtte a fontossági sorrendben.

2021. szept. 26. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!