Szerintetek van értelme minőségibb vodkát venni (Absolut, Finlandia stb.) ha úgyis narancslével fogjuk keverni?
Ízre nyilván nem lesz különbség mivel keverjük, de hatásra/másnaposságra mennyivel különbözik a 2 fent említett vodka mint mondjuk egy Royal/Kalinka? Megéri azt kis plusz pénzt?
Bocsánat ha hülyeséget kérdezek, nagyon ritkán szoktam inni, nem is értek hozzájuk :D
Te tudhatod, hogy milyenek az igényeid, elvárásaid.
Egyrészt ízlés kérdései is, hogy ki, melyik vodkát szeretni, van, akinek megfelel a kommersz, és vannak, akiknek nem az, és közöttük olyanok is vannak, akik nem csak az"íze" miatt nem kedvelik, valóban fejfájásuk lesz a kommersz italoktól.
Finlandiát én legutóbb már csak üvegből kortyoltam, szóval önmagában is iható ha valamilyen ízzel választod.
Narancshoz elég egy ízetlen olcsó üveg is.
A jobb italokat kategóriától függetlenül szerintem már nem érdemes összekutyulni semmivel, ahogy kólához is soknak tartok egy Jim beamet is, arra ott a penny-ben kapható whisky féleség.
"Narancshoz elég egy ízetlen olcsó üveg is."
Van ismerősöm, aki Royal vodkát iszik, ami nem egy kimagasló minőség, de nem is a legolcsóbb kommersz.
Naranccsal keverve is megmondja az ízéről, hogy az Royal-e, vagy kommersz, esetleg Kalinka.
Kommersztől megfájdul a feje, Kalinka egy fokkal jobb nála, a Royal fölötti minőségre meg ő is azt mondja, azt kár keverni, elrontani.
Nem hiszek abban, hogy mások véleményére kell alapozni, hogy bármilyen italról, vagy ételről eldöntessék, hogy mennyire jó úgy.
Egyszerűen mások az ízlések, és az igények.
Pl ha 100 embertől megkérdeznék, hogy a Borsodi Bivaly milyen sör, a finomtól a moslékig minden "díjat" megkapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!