Igaz hogy 20 évvel ezelőtt kapható volt a tesco gazdaságos sör?
Figyelt kérdés
aug. 27. 20:04
1/11 Phoney válasza:
Amikor Magyarországon indult a Tesco, kb. minden étel-ital-hozzávalóból volt tesco gazdaságos is. Vodka, étolaj, üdítők, gagyimargarin ("kenhető krém" :D ) akármi. Ezek látványosan azokból a termékekből lettek, amiket a legolcsóbban tudtak kialkudni a beszállítókból, mert gyakran ritkaszar dolgok voltak, nem csoda, hogy azóta kikoptak.
3/11 Lazy Lover válasza:
Igen igaz de nagyon rossz íze volt
4/11 A kérdező kommentje:
padláson találtam egy tesco gazdaságos sör üveget, bátyám mesélte hogy igazi, de próbáltam ráguglizni és semmit nem találtam róla.
aug. 27. 20:52
5/11 anonim válasza:
Volt bizony. Facebook sörös csoportban pont a napokban töltöttek fel fotót egy ilyen sörről.
6/11 anonim válasza:
Én gazdaságos vécépapírra emlékszem. Műanyag csomagolás nélkül egy raklapon ömlesztve a koszos kövön.
Pirossal rányomtatva a név.
Nekem nincs bajom az olcsó gazdaságos dolgokkal, de ez valahogy övön aluli volt akkoriban.
7/11 anonim válasza:
Vízízű volt némi kesernyés sörszerű beütéssel. Nem volt jó.
8/11 NTBS válasza:
Mindenből volt Tesco gazdaságos változat, ha jól emlékszem.
9/11 anonim válasza:
Volt ott minden sz@rtól a repülőig talán ezért is ragadt rá a gyenge minőségű bolt
10/11 anonim válasza:
Igen, volt, a hagyományos “fehér alapon kék csíkos” Tesco címkéje. Korai tiniként akkor még abszolút nem ittam alkoholt, így nem kóstoltam, de külsőleg emlékszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!