Másnak is hiányzik, hogy eltűntek a Tescókból a Tesco Value és gazdaságos termékek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 20:34
2/11 A kérdező kommentje:
Na meg a Tesco Színes. Tök színes egyéniségek voltak azok a termékek.
2023. márc. 7. 20:42
3/11 anonim válasza:
Nekem a salátabár hiányzik!
(Régebben lehetett saját salikat összeállítani tetszőleges öntettel.)
4/11 anonim válasza:
3 Ez szerintem helyfüggő. nálunk még van
5/11 anonim válasza:
Egyik sem tűnt fel, de most, hogy mondjátok, tényleg nincs már egyik sem itt sem.
6/11 anonim válasza:
Én a régi halas akváriumot hiányolom :D
7/11 anonim válasza:
én a régi sajtos stanglit. aaanyira finom volt és annyival jobb a mostanihoz képest
8/11 anonim válasza:
7-es: és tényleg!
Vastag sajtréteg volt rajta, most meg csak meg van szórva és fele akkora.
Én is hiányolom a régi sajtos stanglit + a salátabárt!!
9/11 anonim válasza:
Én pedig a rég baconös stanglit. De beteg voltam tőle mindig. Eszméletlen zsíros volt, de megérte :)
10/11 anonim válasza:
Ha arra a hard-cori proli-csomagolású, fehér-kék-piros Tesco Value dolgokra gondolsz, na az szerintem már tényleg nincs.
A Tesco aranykora itthon talán a 200-2010-es években volt, még a német diszkontok terjeszkedése előtt, akkor még sokféle termékkel, innovatív megoldásokkal, akciókkal tényleg kiszolgálták a kevésbé tehetős magyar lakosságot is. A mai áraikkal már nem igazán tudnak kompetitívek maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!