Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Jobban megéri a hónap 2....

Jobban megéri a hónap 2. felében nagy bevásárlást tartani, mint hónap elején?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy a boltok mivel arra vannak berendezkedve, hogy a vásárlók nagy többsége hónap elején kap fizetést, ezért az akciókat a hónap végére, de legalábbis a 2. felére teszik, hogy olyankor is legyen bevételük. Ezt ti hogy tapasztaljátok? Gazdaságosabb akkor vásárolni, vagy nincs különbség? (Leginkább élelmiszerre gondolok.)

A válaszokat előre is köszönöm és kérlek, csak értelmes hozzászólásokat írjatok!

2017. okt. 30. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lényegtelen mikor mész.
2017. okt. 30. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Ebből a szempontból még sosem figyeltem az akciókat, de elképzelhető, hogy igaz.

Mi mindig a hónap második felében szoktunk vásárolni, mert akkor van a nyugdíj utalás.

A kereskedők szempontjából a nyugdíjasok sem elhanyagolható vásárlóerőt képeznek.

2017. okt. 30. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Minden héten , pénteken tartunk heti bevásárlást, mindig figyelembe vesszük az akciókat. Az akciókban nincs semmi különbség hétről hétre, csak a parkolókban vesszük észre a hóvégét, illetve a 10-is fizetéseket, amikor szinte lehetetlen helyet találni. Ez a mi tapasztalunk, nemtudom mások hogy vannak vele.
2017. okt. 31. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!