Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az amerikai sörök miért olyan...

Az amerikai sörök miért olyan rosszak?

Figyelt kérdés

Szinte víz az egész, semmi ízük, vagy ha van az is savanyú moslék.

Egy ekkora ország ahol adnak a minőségre a legtöbb dologban, a söröket miért nem csinálják jobbra Szándékosan?

A bud light vagy a coors rosszabb mint a hazai legalja kőbányai vagy soproni. Utóbbiak le vannak nézve, de az amerikai társaik meg szó szerint világhírűek.



aug. 5. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sok amcsi márkát amit itt főznek nem is lesz olyan "jó".

A kék cimkés Pabst például egész finom.

aug. 10. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
A Miller sz@r, a Coors elmegy, a Bud szerintem finom. Mind kb ugyanazt a menő jellegtelen partisör vonalat viszi mint a Heineken vagy a japán sörök, de ezen belül is vannak jobbak és rosszabbak.
aug. 10. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi magyarok a mexikói beütésű söröket szeretjük a jelek szerint...
aug. 10. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!