Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az amerikai sörök miért olyan...

Az amerikai sörök miért olyan rosszak?

Figyelt kérdés

Szinte víz az egész, semmi ízük, vagy ha van az is savanyú moslék.

Egy ekkora ország ahol adnak a minőségre a legtöbb dologban, a söröket miért nem csinálják jobbra Szándékosan?

A bud light vagy a coors rosszabb mint a hazai legalja kőbányai vagy soproni. Utóbbiak le vannak nézve, de az amerikai társaik meg szó szerint világhírűek.

aug. 5. 19:01
A kérdező szavazást indított:
sör
amerika
coors
budlight
17 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ez a szavazás nem tudom mi..
aug. 5. 19:01
 2/13 Mad Max2 ***** válasza:
83%

Az amcsik ezt a százszor szűrt vízizű szart szeretik

Nekik ez izlik

Mi europában mega Pilseni tipusút iszuk főleg

Izlések és pofonok...

aug. 5. 19:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mi europában mega Pilseni tipusút iszuk főleg"

Mi magyarok. Pl. a németeknél csak második helyen van:

[link]

aug. 5. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Mert, rosszak? Ízlés kérdése
aug. 5. 21:23
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Ízlésekről felesleges vitatkozni. van akinek ízlik. Mert neked mi a jó?
aug. 5. 21:46
 6/13 Phoney ***** válasza:
89%
A nagyüzemi söreik nem rosszabbak, mint a magyarok. Annyi, hpgy ők inkább a seízűt szeretik, mi meg a szarízűt. De éppen ezért ott indult el a kisüzemi reneszánsz, szóval ott hamarabb voltak jó sörök, mint itt.
aug. 5. 23:10
 7/13 Phoney ***** válasza:
100%
"Mi magyarok" pedig baromira nem a pilsenit isszuk, hanem leginkább a kispórolt szar lagert, ami nem pils.
aug. 5. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább jellegtelenek, rossznak nem rossz csak ízetlenek mint például a Coors. A Bud Lighthoz eddig nem volt szerencsém.

Szerintem az ilyen undorító ízű sörök az ilyen Aranyfácán és hasonlók sokkal rosszabbak. Inkább legyen jellegtelen ízű mint a Coors mint moslék ízű.

Kérdésedre visszatérve amerikaiak jobban szeretik az ilyen söröket. Minden kontinensen más az ízlés. Például Ázsiában is ha megkóstolnál egy csomó sört, akkor rájössz hogy nagyon eltérnek az ízeik a megszokottnál (vagyis a nekünk megszokottnál). Vagy például afrikai söröknek is teljesen más az ízűk.

aug. 6. 00:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Rolling rock-ot például kedveltem.

De nyilván inkább jellegtelen ízűek

aug. 6. 08:01
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
Amerikában van vagy millióféle sör, szóval nem igazán értem a problémádat.
aug. 6. 14:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!