Az amerikai sörök miért olyan rosszak?
Szinte víz az egész, semmi ízük, vagy ha van az is savanyú moslék.
Egy ekkora ország ahol adnak a minőségre a legtöbb dologban, a söröket miért nem csinálják jobbra Szándékosan?
A bud light vagy a coors rosszabb mint a hazai legalja kőbányai vagy soproni. Utóbbiak le vannak nézve, de az amerikai társaik meg szó szerint világhírűek.
Az amcsik ezt a százszor szűrt vízizű szart szeretik
Nekik ez izlik
Mi europában mega Pilseni tipusút iszuk főleg
Izlések és pofonok...
"Mi europában mega Pilseni tipusút iszuk főleg"
Mi magyarok. Pl. a németeknél csak második helyen van:
Szerintem inkább jellegtelenek, rossznak nem rossz csak ízetlenek mint például a Coors. A Bud Lighthoz eddig nem volt szerencsém.
Szerintem az ilyen undorító ízű sörök az ilyen Aranyfácán és hasonlók sokkal rosszabbak. Inkább legyen jellegtelen ízű mint a Coors mint moslék ízű.
Kérdésedre visszatérve amerikaiak jobban szeretik az ilyen söröket. Minden kontinensen más az ízlés. Például Ázsiában is ha megkóstolnál egy csomó sört, akkor rájössz hogy nagyon eltérnek az ízeik a megszokottnál (vagyis a nekünk megszokottnál). Vagy például afrikai söröknek is teljesen más az ízűk.
Rolling rock-ot például kedveltem.
De nyilván inkább jellegtelen ízűek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!