Ez már az alkoholizmus jele?
Figyelt kérdés
Tegnap olyan 23 órától kezdve megittam 12 sört és 6 deci töményet..De nem tudok elaludni.Csak töltöm magamba az alkoholt.jan. 6. 08:02
1/8 anonim 

válasza:

Nyilván hozzászokott a szervezeted amúgy is a karácsonyi időszakban többet iszik az ember.
De ez már valószínűleg alkoholizmus főleg ha rendszeresen iszol.
2/8 A kérdező kommentje:
Azóta megittam még vagy 2,5-3 deci Whiskyt.De továbbra sem tudok nyugovóra térni.Már attól tartok belehalok ebbe...
jan. 6. 10:29
3/8 anonim 

válasza:

Ez rengeteg. Ne igyál.
Egy alkalom még nem alkoholizmus, inkább kiborulás.
4/8 anonim 

válasza:

Egy alkoholista nem este 11kor kezdi a műszakot hanem reggel minden nap.
5/8 A kérdező kommentje:
4
Van,hogy hónapokig nem iszok semmi alkoholt.Egy kortyot sem.Meg persze munka idő előtt sem.De ma nem kell dolgoznom..ilyen ivási kedvem még nem volt ezelőtt.Még ittam kb.1,5 deci töményet...Mindegy,előbb-utóbb majd elalszok.
jan. 6. 11:26
6/8 anonim 

válasza:

Sikerült aludni? :) Régebben nekem is volt ilyen néha, hogy elkezdtem este inni és egész éjjel fent maradtam iszogatni és játszani.
8/8 anonim válasza:
Az alkoholizmus onnan kezdődik, amikor az ital irányít és nem te az italozást. Ha nem iszik az alkoholista egy ideig, elvonási tünetek jelentkeznek, melyek súlyossága attól függ, mennyire alkoholfüggő az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!