Melyik budapesti kocsmat javasoljatok, ha az ember egyedul akar beulni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg barmelyikbe beulhetek egyedul, de megis melyik az ahol jobban jellemzo vagy nem ciki ha egyedul iszik az ember tobb sort meg tobb felest ?ma 13:01
1/3 anonim válasza:
Sehol se ciki, ha egyedül vagy, tiszteletben tartják, hogy nem akarsz társaságot.
Üdv, egy régi kocsmabútor.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sincs senkinek semmi köze hozzá, mondjuk azt nem értem ha egyedül akarsz iszogatni miért kell hozzá kocsma? Feléért megveszed a boltba, hazamégy, nagy nyugalomban leülsz a TV elé és annyit és addig iszogatsz amíg akarsz, ráadásul nem kell aggódni a haza vezető úttól sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!