Egyre magasabb a fertőzöttek száma Magyarországon is. Több vezető orvos, virológus javasolja a maszkhasználatot zárt térben ha ott több ember tartózkodik. Fel fogod venni a maszkot zárt térben?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 14:17
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
41 szavazat
1/41 árokpart válasza:
Nem mert háromszor be vagyok oltva és fulladok a maszkban, mert szívbeteg vagyok.
2/41 anonim válasza:
A javaslat kevés. Ösztönzés kell. Például mindent lehet használni megfelelő védekezéssel, semmit sem lehet használni anélkül.
3/41 anonim válasza:
Amíg nem írják elő újra addig az emberek nagyrésze úgyse fog maszkot hordani
4/41 anonim válasza:
Maszkot felvenni most sem tilos, bárki felveheti, ha akarja.
Ha meg nem akarja, akkor meg nem.
Ezért volt az oltás, hogy ne legyen más korlátozás.
5/41 anonim válasza:
Nem, be vagyok oltva, és alig megyek zárt térbe, szinte csak a bolt, és ott is elég szellősen vagyunk. Kibekkelem ezt a 4. hullámot, várhatóan novemberben tetőzik, aztán talán nem lesz több.
6/41 anonim válasza:
Ez ma már a sokadik próbálkozásod provokálásra.
Nem unod még?
Otthon nem ad az asszony házimunkát?
8/41 anonim válasza:
Eddig is hordtam. Oltva vagyok, át is estem a fertőzésen, úgyhogy attól nem félek, de komolyan mondom másfél év maszk után annyira elviselhetetlenül büdösnek érzem a random embertömeget a buszon/vonaton, hogy inkább felveszem a frissen mosott maszkot, jobban kapok benne levegőt, mintha az oroszlánszagból kellene mélyeket szippantanom. :D
Kültéren is hordtam nyáron a pollenek miatt.
9/41 anonim válasza:
Mindig felveszem, tavaly február óta.
10/41 anonim válasza:
Vegye fel a maszkot aki oltatlan ... engem nem erdekel, hogy elpusztul vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!