Egyre magasabb a fertőzöttek száma Magyarországon is. Több vezető orvos, virológus javasolja a maszkhasználatot zárt térben ha ott több ember tartózkodik. Fel fogod venni a maszkot zárt térben?
Alapvetően egyet is értenék, de őszintén szólva én nem akarom hogy megint telítődjenek a kórházak covid betegekkel, szeretném ha ellátnának ha pl. eltörném a lábam vagy bármi. Nagyszüleimnek is több kezelése is szünetelt/késett a járvány csúcsán mert nem volt elég orvos/ápoló, nem szeretnék újra ide jutni - akkor se ha én egyáltalán nem félek a koronavírustól.
Hát én akkor sem vettem fel rendesen, mikor kötelező volt. Hordani most is lehet, de hordjad te.
Engem nem érdekel. Aki retteg, rettegjen magába.
Fel de nem a Covid miatt, kicsit jobban zavar ez másik vírusos fertőzés ami elég jól terjed.
Oké, 1 hét köhögés, max ~1 nap láz, de ki akar beteg lenni!?
Szóval én nem a Covid miatt, hanem ez miatt az "influenza" szerű szarság miatt.
15-ös!
Persze,persze!
Lefogadom a harmadik oltás is elsőként beléd került, annyira telibetalált a kormányzati propaganda.
Még hogy influenza miatt, te...!
Én is elkaptam most ezt az influenza-szerű vackot és nem volt kellemes. Miért ilyen hihetetlen, hogy valaki nem szeret lázasan feküdni?
#16: holnap kapom a 3. oltást. 🙃
És nem kormány propaganda hatására.
Sajnos közvetlen is érintett a járvány.
2 idős családtag, és 1 gyere kori haverom.
3 árvát hagyott maga után. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!