Ismert virológusunk szerint újból maszkot kell hordani. Egyetértesz vele?
"A maszk semmitől sem véd."
Másfél év alatt nem sikerült megértened, hogy a maszk NEM TÉGED VÉD hanem a többieket védi attól hogy te megfertőzd őket olyan könnyen?
Nem azért kell majd nekem maszkot hordanom, hogy én ne legyek fertőzött, hanem hogyha megfertőződtem, akkor téged ne tudjalak olyan egyszerűen megfertőzni, mert nem fogok simán rálehelni arra amit te megfogsz utánam vagy megveszel a boltban.
az én maszkviselésem véd meg téged és fordítva!
Ha igazad van, akkor a nyáron maszkot viselő kb 5-10 százaléknyi ember azért viselt maszkot, hogy megvédje a 90-95 százaléknyi maszk nélkülit. Még véletlenül sem azért hordták, mert beszari emberek, akik így próbálják védeni az életüket.
Ugye? Hiszen a maszk nem őket védi, hanem a környezetet. És ez az 5-10 százaléknyi ember annyira önzetlen és tiszta lelkű, hogy maszkviselés árán is megvédi a többieket, akiket amúgy lenéz, mert nem viselnek maszkot.
Te teljesen hülyének nézed az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!