Olyan visszaváltós üveget ami nem az 50 ft-os rendszerben van csak abba az itallerakatba vihetem vissza ahol vettem?
Figyelt kérdés
szóval van még életben ez a másik rendszer is hogy talán a 2 decis vodkás 90 ft, a fél literes valamivel több, azt csak ugyanoda vihetem vissza ahol megvettem, vagy ha pl. a városban van több ilyen itallerakat is mindenhol visszaveszik? (Coophoz kötődik mindkét hely, árulnak ugyanolyat)jan. 2. 19:12
1/6 anonim válasza:
Életemben nem voltam Coopban, én az Edekában vásárolok, mert sokkal több eszem van mint hogy olyan országban maradjak, ahol ilyen Coop piacokon árulják azorbán család cókmókját. Ezért nem tudok neked segíteni, de tudományos alapja válaszomnak, hogy leheletem is fenyőmag illatú
2/6 A kérdező kommentje:
semmi gond, én igazából csak a közléskényszert nem értem
jan. 2. 21:17
4/6 A kérdező kommentje:
nem, ez egy nem hasznos válasz. nem tartom parodikusnak hogy azzal legyen elütve hogy a Fideszé vagy Lőrincé már a Coop is, csak mert valaki politikát akar belecsempészni
jan. 2. 21:32
5/6 anonim válasza:
Akkor tényleg nem érted mi a paródia, a szarjazmus az irónia. Pont azokat csúfolja ki, akik így gondolkodnak.
6/6 anonim válasza:
Akkor ne itt kérdezd hanem a coop-ban.
De egyébként már nem hiszem hogy visszaveszik mert üvegre is egységes 50 Ft a betétdíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!