Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Évi 16 liter sörtől alkoholist...

Évi 16 liter sörtől alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés

Pontosan tudom, hogy tavaly ennyit ittam, és semmi más alkoholt. Ebből 3.5 litert most szilveszterkor fogyasztottam, a maradék 12.5 litert pedig elosztva egész évben.

Legutóbb a barátnőmmel vásároltunk, és egy sört akartam venni, majd letorkolt, hogy már kezdek alkoholista lenni, és túl sokat iszom.

jan. 6. 22:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Kissé butuska megnyilvánulás volt ez a részéről..Ha hetente fogyna el az a 32 sör,akkor már más lenne a helyzet.
jan. 6. 22:58
 2/17 anonim ***** válasza:
26%
A havi 16 liter már problémás, de nem vészes. Egy tálca dobozos sör 12 liter. Havonta ennyi aggályos, de túlélhető hosszabb távon. Heti ugyan ez már alkesz kategória. 2 nap alatt ugyenez már konstans részegség, gyors önkivégzés
jan. 6. 23:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom "költői túlzás" volt a barátnő részéről. Ez cca 32 doboz sör / év, naponta pedig alig egy "stampo". Ettől még senki nem lett alkesz
jan. 6. 23:11
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Én mondjuk kb. úgy évi 52 liter sört iszom. Az se sok, mindössze heti 2 sör. Ha úgy nézem, hogy 52 liter qva soknak tűnik, de ha azt mondom hetente két üveg vagy két korsó sört iszom átlag, az már nem tűnik soknak és nem is az
jan. 6. 23:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát,akkor mit szólna az a jány egy valódi masszív alkoholistához?Olyanhoz,aki naponta megiszik 20 sört.Azaz évi 3650 litert...
jan. 6. 23:38
 6/17 A kérdező kommentje:
Ami az érdekes, hogy szilveszerkor pont ő mondta, hogy igyak még egy sört, hátha akkor lesz kedvem táncolni vele. Szóval ha vele mulatok részegen az nem alkoholizmus, de ha este megiszok egy üveggel egyedül, az már az.
jan. 6. 23:46
 7/17 anonim ***** válasza:
34%
Gondolom nem a kétheti egy sör zavarta, hanem a szilveszteri fogyasztásod. Meg kellene beszélnetek, lehet hogy nem tetszett neki milyen vagy részegen.
jan. 6. 23:47
 8/17 anonim válasza:
100%
A 16 liter az átlag alatti mennyiség, nagyon messze van az alkesztől(mondom ezt úgy, hogy nekem 0 az alkoholfogyasztásom). A magyar átlag 78 liter sör/év.
jan. 7. 00:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, az semmi.
jan. 7. 07:47
 10/17 anonim ***** válasza:
41%

Ennyitől nem vagy alkoholista nyugi.

Papíron viszont igen.

jan. 7. 08:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!