Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen az élet teljesen...

Milyen az élet teljesen alkohol nélkül?

Figyelt kérdés
Arra irányulna a kérdésem, hogy akik abszolút sosem isznak milyen jellegű változásokat tapasztaltak. Nem iszom mindennap abszolut, viszont sajnos az utobbi idoben ha ittam nem tartottam mértéket, és arra jutottam hogy abszolút nem szeretnék inni. Be kelett magamnak látni hogy nincs rám jó hatással. Tragediak meg nem tortentek, de veszekedesek, rossz dontesek igen. Es ezert utalom magamat. Minden beszamolo erdekelne.

#alkohol #életmód változtatás #Alkoholmentes élet #Mértéktelen ivás
ma 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Igazán nem értem a kérdést, úgy csinálsz, mintha az alkohol létfontosságú lenne.

A különbség annyi, hogy nem iszol alkoholt.

Nincs semmiféle hatása, minden ugyanolyan, mint elötte, legfeljebb nem leszel részeg meg agresszív az alkohol miatt.

ma 19:02
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Nincs semmi különös. Könnyebb, hogy nem kell gondolnom mértékre, nem kell azon lamentálnom, vajon most egy kis alkoholtól jobb lenne-e a kedvem, mert egyszerűen kiiktattam. Számomra az alkohol sok szomorúsággal, fiatalon meghalt ismerősökkel kapcsolódik össze, számomra roaszabb időszakokra emlékeztet. Semmi szükségem rá.
ma 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
amióta nem iszom, jobban alszom, jobban tűröm a stresszt, egyszersmind nyugodtabb vagyok, jobb a közérzetem, a fizikai aktivitásom, energiaszintem is megnőtt.
ma 19:19
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
3. válaszoló mindent leírt.
ma 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Én sem értem a kérdést, az az alap, hogy az ember nem iszik alkoholt..
ma 20:30
 6/11 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem létszuglet. Arra iranyult csak a kerdesem, hogy akik asbzolut soha nem isznak, hogy erzek magukat. Nyilvan sokkal tobben fogyasztanak alkoholt mint aki nem

A 3. Valaszolonak koszonom! Ilyenekre gondoltam

ma 21:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez az alap igen ezzel is egyetértek. Csak teljesen eldontottem hogy soha nem fogok inni, es kivancsi voltam par tortenetre aki esetleg hasonloan igy dontott
ma 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Én januártól megfogadtam, hogy sose iszom több alkoholt. Eddig mindenhol megálltam, ahol eddig kináltak (rokonok, étterem, pizzéria) és ezentúl is megfogom. Teljesen jó minden, nem is hiányzik. Bár elég furán néztek rá a szomszéd asztalnál a bajor vendéglőben, amikor alkoholmentes sört kértem :D
ma 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam olyat nem befolyásol, mint a kérdezőnél és a hármasnál. (De nyilván szintén nem is naponta iszok.) Mindenkire más hatással van. Ha van ilyen felismerés, akkor nyilván átlagnál nagyobb mértéket kell tartani vele vagy lemondani.
ma 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
2 éve nem fogyasztottam alkoholt. Előtte néha becsiccsentettem. Mondjuk het szinten 1x. Úgy gondoltam segít, mert stresszes volt a munkám. Sokkal könnyebb így. Nem mellesleg a dohányzással is felhagytam. Több az energiám. Jobban alszok.
ma 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!