Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem értem, ez hogy lehet?

Nem értem, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Olvastam olyanokat hogy valakit elkaptak és elvettek a jogsijat, pedig csak előző este ivott. Ezt akkor valószínűleg úgy kell elkepzelni hogy mondjuk ivott hajnali 3ig és reggel8kor vezetett, nem?

Vagy nem latom reálisnak, hogy mondjuk valaki este megiszik egy uveg bort aztán másnap reggel munkába menet meg mindig akkora az alkohol százalék benne hogy 0 25 feletti és elveszik a jogsijat?

júl. 31. 20:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%

8

Tessék:

[link]

Írd be azt az egy liter bort mint elfogyasztott mennyiséget.Egy 75 kilós embernek 13 órát ad meg kiürülési időnek.

Szerinted este tíztől reggel nyolcig eltelik annyi?

"Fontos tudni, hogy ez nem egy online alkoholszonda, így minden érték becsült érték. Ha biztosra akarsz menni, akkor használj igazi alkoholszondát, és csak akkor ülj autóba, ha már biztosan tudod, hogy teljesen kijózanodtál. "

júl. 31. 22:50
 12/30 A kérdező kommentje:
Azt akkor adja ki annyinak, ha az van beirva hogy egyszerre fogyasztotta el.
júl. 31. 22:54
 13/30 anonim ***** válasza:

12

Akkor itt van ez.Ennél lehet részletesebben,több adatot is megadva számítani.

[link]

júl. 31. 23:08
 14/30 A kérdező kommentje:
Koszii! Beirtam 17:30 és 22:30 között 1 liter 12%os bort 75 kilós emberre, azt írja reggel 5:54re ürülne ki:)
júl. 31. 23:12
 15/30 anonim ***** válasza:
58%

14

Na látod.A 12 óra kiürülési idő,akkor is megvan.Elég ha egy kicsit később kezdi el mondjuk 9-10 órakor..Mert nem valószínű,hogy egy italt kedvelő valaki 5 órát szüttyögne egy liter borral.

júl. 31. 23:27
 16/30 anonim ***** válasza:
87%

Én meg azt nem értem, hogy lehet, hogy lassan a második oldalt írjuk tele, mindenki ugyanazt mondja, hogy igen, vastagon benne lehet a dologban, hogy elveszik a jogsit, de te még mindig ragaszkodsz a légből kapott fantazmagóriádhoz, és minden áron próbálod bizonyítani a hülyeséged, vagy hogy hazudtak neked,

ahelyett, hogy felfognád a válaszokat, és letudnád annyival, hogy "köszi".

júl. 31. 23:33
 17/30 A kérdező kommentje:
Épp ezt kérdeztem hogy reális e hogy az ember este 5-6tol 10-10:30ig iszik 1 liter bort és reggel elveszik a jogsijat...eddig csak olyan választ kaptam hogy kb én vagyok a hülye hogy szerintem ez lehetetlen
júl. 31. 23:33
 18/30 A kérdező kommentje:

Kedves 16os az alkohol kalkulátor szerint ez kiurult volna reggel 6ra legkésőbb, akkor ennyit tevedne hogy mégis elveszik valaki jogsijat 8kor?úgy, hogy azt nem veszik el csak 0.25 felett

Mit köszönjek meg pontosan?

júl. 31. 23:35
 19/30 anonim ***** válasza:
58%

Sógorommal ittam éjfélig kb. 1 liter bort.

Másnap délelőtt indultam haza -220 km.

Az autópályán kb. félúton arra riadtam, hogy a leállósávban hajtok -lehet, hogy rám dudáltak.

Szóval a másnaposság is számít.

Ha karambolt okozok, nem tudom, hány %-ot mértek volna, de esélyes lett volna egy jogsi vesztés.

Leálltam egy benzinkútnál és megittam két kávét...

júl. 31. 23:38
 20/30 anonim ***** válasza:

17

Oké.Persze,reális...4-5 sört is írtál.Ha erősebb mondjuk 7%-os serről van szó és abból iszik meg ötöt,akkor meg aztán végképp reális.

Akkor nem volna az ha valaki azt állítaná,hogy mindössze csak egy sört ivott este hat órakor.

júl. 31. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!